musmustlu Henüz bir buçuk yaşındayız. Hayır kelimesini kesinlikle kabul etmiyor. Bir şey isterken sürekli mızmızlanıyor bağırıyor. Felaket derece de bağırıyor. Bunun önüne geçemiyorum. Bi fikri bi önerisi bi deneyimi olan var mı acaba ?
Cloudsmom musmustlu ilgisini başka birşeye çekerek hallediyorum ben. Başka bir oyuncağa yada tamamen farklı bir sohbete. Mesela birşeye tutturduğunda,önce açıklıyorum ısrar ederse,tamamen farklı bir yerden girip,buhun parka mı gitsek vs vs gibi
OncedenGurme musmustlu ne olursa olsun karşısında sakin kalmak, sakinliği korumak. Herşeyi bizden öğreniyorlar. Bizim tavırlarımıza göre yön veriyorlar hareketlerine. Kararlı olmak lazım
maysa-19 musmustlu çok küçük daha sen anlamasada güzelce bıkmadan anlatan zamanla çok faydasını görürsün olumlu dönüş alirsin
musmustlu Cloudsmom aslında iyi bir fikir. Ama bizimkinde işe yaramaz sanırım. Durduk yere bile çığlık atıyor. Bunun önüne geçemiyorum.
tatlibiranneo musmustlu Attığı çığlıkların karşısında tepkisiz kalın cok ileri gitmediği sürece sizin üzerinize düştüğünüzü görünce her işini böyle hallettirecektir
musmustlu tatlibiranneo çok aşırı bağırıyor. Böyle giderse şikayet bile gelecek. Hayır yapma bağırma falan gibi şeylerden de anlamıyor.
maysa-19 musmustlu bende hayır bızim değil olmaz diyordum hep.gecen kış babasının sigara paketi yere düşmüş almış bu önde baba arkada kaçıyor.esimde kıracak diye korkuyor. Çocukta babası almaya çalıştıkça onu bişey sanıyor vermiyor.sonrs bakayım kızım neymiş ama bu bızim değil babanın hemen veriyorsun dedim .babasına verdi 😂 bı zaman sonra gene almış paketi koşup babasına getirdi verdi direk.demekki o kadar söylemek işe yaramış😄