ceybug Kızlar hangi kanguruyu tercih ettiniz bebehim 3.5 aylik pusetle kontrollere goturmesi falan çok zor oluyor
Ucansupurge ceybug Neko markasının standart modelini kullanıyorum ben şuan kızım 9 aylık 4. ayından itibaren aktif kullanıyorum. yanlış bilmiyorsam 15 kiloya kadar taşıma kapasitesi var.
Yarenns ceybug merhabalar görselde paylaşılan kangurudan var bizde bebeğim 3 aylık oldu 1 kere kullandık kilolu bizimki bel rahatsızlığımdan kullanamıyorum isterseniz satabilirim
tugcedefnehsyn ceybug ben de solomom baby almıştım baya da para verdim bir kere bile kullanamadım çok özenirdim öyle gezenlere ben de rahat edemedim kızım da sevmedi 🤷🏻♀️
deniz_063 ceybug ben elele mağazasından almıştım ama bana dönük durabiliyo sadece karşıya dönük koyunca kurbağa şeklinde duruyo o duruşta zararlı zaten 2 taraflı kullanılan kangurular önerilmiyo kalça çıkıklığı yaptığı için
nelmali aydan beri kullanıyorum çok rahat ebebekten almıştım 8 buçuk aylık arabayla gidemeyecegimiz(merdiven vs olan) her yere kanguruyla gidiyoruz hala
Ucansupurge ceybug Kesinlikle rahatlık dışarda evde sürekli kullanıyorum dezavantajı ağırlık :D bele biraz yükleniyor
Rainnnn ceybug nuna almıştım berbat çok geniş bacak arası var en iyisi diye aldım ama beş para etmez kullanmadık
Hlyslh deniz_063 internette araştırdım aksine kalça cikigina iyiymiş. Hatta ben de USG çeken doktora sormuştum. Sling kullanıyorum bacakları açık kalıyor diye. O da bu bizim istediğimiz bir şeydir dedi. Siz de böyle söyleyince bilemedim bi.
Zeypie Hlyslh dışa doğru kullanımı 30 dk dan fazla kullanımını önermiyor benim aldıgım yer , zararı olabilir diye muhtemelen
deniz_063 Hlyslh size dönük olduğu zaman tabiki iyi bizde doktor önerisiyle 3.ayda başladık. benim demek istediğim kanguruya koyduğunuz zaman sırtı sizin göğsünüze gelirse o duruş kalça çıkıklığına sebep oluyo😊