Cerenimmmmm Aleo Vera büyütenler maskesini yapanlar var mı? Bakımını nasıl yapıyorsunuz He birde maskesini ?
Balkizlarim Cerenimmmmm az az olgun yerinden kesip yüzüme direkt sürüyorum ve yerini çok sevdi aleoveram 🥰👌
Lulemom Cerenimmmmm aleoveranın çok bi bakımı yok. Arsız olur zaten. Her gün sulamaya da gerek yok. Zahmeti yok yani. Ben toprağı kurudukça suluyorum. Cildime direk dalı kesip ikiye ayırıp sürüyorum. Saç için de jelini içinden çıkarıp robotta çekip Hindistan cevizi yağı vs karıştırıp sürüyorum. Mucize bi bitki bence. Göğüs ucum 2 ay açık yara şeklinde gezdim herşeyi denedim geçmemişti. En son aleovera koydum 5 günde tamamen iyileşti
YeniAnneIstanbul Cerenimmmmm bakimi cok kolay aklima gelince su veriyorum ve camda birakiyorum gunes almasi icin 😃 maske olarak kullanmiyorum ama cizik, yanik, yara vs.olunca dalini kesiyorum, acip, icindeki jeli suruyorum 3-4 gun olmadan geciyor 😊
Cerenimmmmm Lulemom cildimize kaç gün uygulayabiliyoruz koparttığımız zaman hiç denemedim içindeki nasıl birşey hiçbir fikrim yok 😀
YeniAnneIstanbul Cerenimmmmm turkiye daha gunesli ve daha guclu gunes isigi var, burda gunesli gunler nadir 😅 biraz daha golgeli bir yer olabilir, hani sabah veya oglen gunes alan diger saatlerde golgeli olan bir yer biraz daha dengeli olabilir