Birbebekkkbircicek 11 aylık bebeğim sürünerek emekliyor bacakları morarmış bundan olabilir mi emekleyınxe sizinde morardı mı
Halimea Birbebekkkbircicek evet cnm mor gibiydi ozamanlar 😿 simdi 3 yasinda oglum ayakları yine mor bir yarası kapanıyo digerini açiyo sandalye ,koltugun kenarlarında vuruyo sürekli..
Birtekbirciftannesi Birbebekkkbircicek sıkmayın canınızı çok düşüp kalkar mı hani emeklemede olmaması gerekiyor yada ben öyle düşünüyorum bi doktora göstere bilirsiniz sağlık ocağı yakın ise onlarda yardımcı olurlar
Eda2808 Birbebekkkbircicek emekleme dışında oyuncaklara vuryr kalkmaya çalışırken düşüyor bnce normal bunlar çok sıkıntı yapma ama rahatlamak için doktora sorablrsn
Kbse Birbebekkkbircicek benim oğlum da 10bucuk aylık sürekli oturuyor kalkıyor oyuncağa den geliyor oyuncakla bilmeden kendine vuruyor oluyor illaki bizimkininde diz altında bacakta var sıkma canını 😊
Zlm Birbebekkkbircicek benim kızımın da bacaklarında ara ara küçükirluklar oluyo geciyo ben bı yerlere vuruyor diye düşünüyorum
Zlm Birbebekkkbircicek 13 ama bir süredir ara ara oluyo onlar şu an yuruyo o yüzden yaralarında oluyo ama emekledigi zamnlarfs elinden tutup yururdu bizimle ama hangi nedenden oluyo bilmiyorum emeklerine altında oyuncak kaliyo ondan mı yada kendini kaldırmaya çalışırken vuruyo mu