ddurununannesiiii Merhaba kızlar bugün kızım meme reddi yapıp az kilo aldığı için mamaya baslamamizi söyledi doktorumuz SMA OPTİ PRO 1 sipariş verdik eczaneden kullanan var mı memnun musunuz
Sedakr42 ddurununannesiiii bebeğiniz ne kadarlık öncelikle ona göre cc ayarlamanız gerek. 2 saatte bir verilmesi gerek 3 saati geçirme
ddurununannesiiii Bir de kızım memeyi çok az tutuyor gündüz ara ara 3 4 dk anca emiyorsa emiyor gece uykuluyken biraz daha emiyor mamayı ne kadar sıklıkla vermeliyim sizce bu şekilde yapan bana fikir verebilecek olan var mı
ddurununannesiiii Sedakr42 3 ay 15 günlük şuan yani doktor öncelikle emzir dedi emmezse süt sagiyorum zaten o şekilde veriyordum yani bunu nasıl ayarlamam gerekiyor onu oturtamadim kafamda
Sedakr42 ddurununannesiiii sağdığınız süt ne kadar çıkıyorsa onu içirin mesela 60 cc çıktı diyelim genellikle 3 aylık bebekler 90-120 cc ile doyar buna gore 60ın üstünü tamamlayın.
ddurununannesiiii Sedakr42 hım anladım geceleri genelde emiyor gündüz vereyim o halde sadece oda dediğiniz gibi az emerse süt az gelirse takviye