Veragillerden Hamileyken toplam dört buçuk kilo almışım. 65 ile hamile kaldım 69 buçuk ile doğuma gittim. Şu an doğum öncesi kilomdayım tam 65 kiloyum. Bir beş kilo vermek istiyorum bir ay içerisinde. Haydi hep birlikte mi zayıflasak ne yapsak? 😍 Emziriyorum bu arada bebeğimi etkileyecek diyetler yapmayacağım. Sağlıklı öğünler + Leslie. 🤍
AyseAlyamm Veragillerden bende 5 gündür Leslie yapıyorum . Paketli gıda , hamur işi yemiyorum . Öğleyin 12 akşam 8e kadar abartmamak kaydıyla yiyiyorum . Akşam 8den sonra hiç bişey tüketmiyorum . Güncel kilom 54 2-3 kg vermek ve sıkılaşmak istiyorum. 28 yıllık hayatımda bı ilki yapıyorum umarım başarırım 😊
Smyigit Ya ben 54 le hamile kaldım 72 de doğum yaptım 68 e düştüm ama suan yine 72 yim bende zayıflamak istiyorum ama emziriyorum da ne yapsak nasıl yapsak lesli ne oluyor
Veragillerden Smyigit Bak canım bu. Evde durduğun yerde yürür gibi adım atıyorsun ama tempolu. Ben Leslie sayesinde düğünümden önce on kilo verdim. Veririz valla kıız 😘
Veragillerden Smyigit Emzirirken ekmek tüketmemeye gayret et, su zaten bol süt yapıyor su içip ödem atalım, mevsim meyve sebzesi yiyelim, meyveyi çok geç yemeyelim şeker varya, bir de uyku düzeni çok etkiliyor
U-2310 Veragillerden diyet yaptın mı peki ?? İyi vermişsin valla bende yapıyorum Leslie başka egzersizler de 1 ay sonunda görücem bakalım eksilme varmı 😅
Smyigit Veragillerden az önce yaptım 15 dk aboovvv terledim o sırada çocuk la yerde oynadim aldım kucağıma kalktım ama bacaklarımda derman kalmadı😂😂
Smyigit Ben çalışıyorum uykumu düzenli sabah altıda kalkıyorum gün içindeki yorgunluma göre akşam sekizde de yattım oluyor 11’de de yediden sonra yemek yememeye çalışıyorum aslında gün içinde yemiyorum ama inanki veremiyorum Bu hareketler iyiymiş kız vallahi İşe yararsa çok iyi
Veragillerden Smyigit Yarıyor canım yarıyor inan ki ben gördüm, düğün öncesi çok güzel kilo verdim inşallah yine veririm 💐
Veragillerden U-2310 Diyet demeyelim de sağlıklı beslendim diyelim, sıfır paketli gıda, hiç tüketmediiim, bol bol sebze et falan yedim, pilav yemedim 😂
Veragillerden U-2310 Ekmek pek sevmem 🤭Pilav yemedimm, onun yerine yiyeceksem bulgur pilavı yedim, valla ilk ay beş kilo, sonraki iki ay on kilo düzenli olarak üç ay yaptım gelinlik süper olmuştu valla çok güzel kilo verdim ❤️❤️😍
Veragillerden AyseAlyamm Ay çok güzel bir kilonuz var aslında ama haklısınız spor sıkılaşmak çok güzel şeyler ❣️
AyseAlyamm Veragillerden boyum 155 canım . Hamilelik hariç bu kiloyu hiç görmemiştim Max kilom 49du yıllardır . Baya bı afalladim bu kiloya gelince . Kilo aldığımı gören herkes olumlu şeyler söylüyor ama mutlu değilim yani selilutim oluştu göbeğim basenim çıktı hiç bir kiyafetim olmuyor 2 tane Jean aldım 2 haftadır döndürüp onları giyiyorum 🤦🏻♀️😂
Veragillerden AyseAlyamm Allahımmm çok sinir bozucu demi of 😂🥺İnsan kendisi hangi bedende istiyorsa onda olmalııı❣️
AyseAlyamm Veragillerden çok kötü bı olaymış kilo almak eskiden hep büyük gelirdi en küçük beden bile bı tadilat görürdü şimdi evdeki esyalarimin hepsinin pensini açtım ama yine de içine giremiyorum 😂😂 51-52 olsam göbeğimde biraz sıkılaşsa benden mutlusu olmaz . İnsanların gördüğü değil kendi gördüğün önemli gerçekten 🥰
SIFIRNOKTASI Ben de yarın başlamayı düşünüyorum ama 0 motivasyon😂 buraya yazıyım ki kendimi gaza getiriyim 😃