ilkannelik_30 Bebeğim hep sola yatıyor , düzeltiyorum gece gündüz ama benzer durum yaşayan var mı ? 3 aylık korkuyorum isteyince diğer tarafa bakıyor hep oyuncakları sağına yerleştiriyorum bakıyor fakat ilk tercihi hep sol
Can21 ilkannelik_30 benimde 48 günlük bebeğim var hep sol tarafına cevırerek yatıyor ben düz koyuyorum ama çeviriyor destekle düz tutmaya çalışıyorum arada bır ama sanırım çok etkili olmuyor
Teemo07 ilkannelik_30 beniö oglumda hep sağına yatardı. Sola çevirdiğimde tekrar sağa cevirirdi.doktora sordum, refleksel normal zorlama dedi. Dönmeye başladıktan sonra sağ sol yapmaya basladı. Ama yatarken böyleydi. Diger türlü hiç dikkat etmedim.
ilkannelik_30 Can21 evet üzülüyorum doktora soracağım düz tutuğumdan bile kucakta kafası sola dönüyor 😵💫
ilkannelik_30 Teemo07 bende sorqcağım umarım normal kendiliğinden düzelir der bu boyun kasları kısa falan kalsın istemiyorum vicdan yapıyorum
Kkhkkjkkigjujn Ben tek yöne emzirdigim için oğlum hep sağa bakıyordu. Geceleri sadece sol tarafa yatırmaya başlayınca düzeldi gibi. Kafa yapısında hala biraz bozukluk var ama öncekine nazaran artık her iki yöne dönüyor.