1kiz1oglan- 7 aylik kizim ateslendikten sonra agzinda pamukcuk olustu ve çoğaldı dilinde ve iç yanaklarda çok var nasıl geçicek bu, kullandığınız bi damla bi ilaç varmı etkili kızlar doktor bi krem yazdı(kenacort-A) ama etkisi olmadi
Deletedmom_38 1kiz1oglan- canım dakın karbonstlı su ile silme daha çok acır canı ben öyle yaptıkça sürekli ağlıyordu kayınpederim sağolsun tozşeker sür dedi 4 gün içerisinde her yeri temizlendi
Pelin009 1kiz1oglan- karadut şurubu aktarlarda satılıyor çay kasigina 2 damla damlat içir anında etkisini görürsün
hemsire09 1kiz1oglan- sürekli sileceksiniz ama günlük 6 7kere, şurubu da kullandım bizde karbonat kesti pamukçuğu
tugbac hemsire09 benim de bebeğimin dilinde pamukçuk var 2 ay 12 günlük. Günde kaç kez sileyim karbonatlı suyla? Bir de 1 çay tabağı suya, 1 çay kaşıgı karbonat koysam, bekletsem gün içinde,aksam vs de onla silsem olur mu?
Deletedmom_38 tugbac canım sende karbonatlı su ile temizleme 1 hafta boyunca temizledim geçirmedi tozşekeri direk sürdüm dillerine yanaklarına 4 günde temizlendi ve rahatladı oğlum
hemsire09 tugbac bir çay bardağına bi tatlı kaşığı karıştırdım gelip gidip sildim ben ama her seferinde bezi değiştirin hemen geçer. İyice bastırarak silmeniz lazım canı yanmaz korkmayın karbonatım bir tadı yok zaten öyle aman aman
hemsire09 Deletedmom_38 karbonattan canı yanmaz kendinizde de deneyin isterseniz. Doğal temizleyici karbonat , şeker bakteri ve mikrobu besler aksine🙄
hemsire09 1kiz1oglan- evet evet ben de ağız mendiline batırdım sildim sonra mendili yıkamadan bi daha kullanmadım
Elevka_96 1kiz1oglan- pamukçuk her yerde olabilir gögüs ucuna da sürün biberonuna da emziği atın yeni Emzik alın bence kullanıyorsanız.