lesley Kızlar bebeğine kemik iğnesi yaptıran varmı ? Neye göre yapılıyor acaba? Her bebeğe yapılıyor mu?
yaprak_34 lesley 31 yaşımdayım ben küçükken babam bana ve kardeşime yaptırmış böyle bir iğne ,çok zayıf sıksaymışız.Kardeşimin boyu hala kısa fakat kemikleri çok iri benimde boyum uzun fakat kemiklerim öyle iri değil
lesley Mora valla bebeğin yürümesi ile alakalı birşeymis bende hiç bilmiyorum bana kemik iğnesi yaptır diyip diyip duruyorlar bende bilmediğim şeyi niye yaptırayım diyorum bakalım doktora da soracağım
aylizinannesiii Mora kemikleri gelişim geriliği olan bebeklere yapılıyor normal bir iğne ama içinde kalsiyum ve d vitamini oluyor diye biliyorum d vitamini eksikliğinde gelişim geriliği oluyor lesley Doktorunuza danışın gerekli bilgiyi alabilirsiniz
arslaninannesi98 Seneler önce teyzem ablamla beni gördükten sonra kendi çocuklarına eczanede yaptırmıstı. Daha sonra baktık ama bulamadım hala var mı bu iğne?
lesley arslaninannesi98 her bebeğe yapılabiliyor mu yoksa bı gelişim geriliği vs. Olunca mi yapiliyor biliyor musunuz