Yesilev2022 Kızlar tam bir kahve bağımlısıyım hamileyken 2 günde bir içiyordum kendimi tutuyordum ama şuan hem uykusuzluk hem yorgunluk kahveye sarılıyorum. Emziren anneler günde kaç fincan içmeli bu konuda uzmanla görüşen var mı 😊
heymom__ Yesilev2022 sabah ilk kalktığımda bir, bebe öğlen uykusuna yatınca bir daha bazen gece bebe uyuyunca bir tane daha yani 2 yada 3 😂 yoksa asssla kendime gelemem. Z
Busemertt Yesilev2022 kendime yapabildiğim tek jest kahve kitap ikilisi o yüzden günde 1-2-3 kendime ne kadar bonkör olduğuma bağlı 😂
Yesilev2022 heymom__ bende sabah kalktığımda 1 fincan bir de ikindi de içiyorum toplam 2 tane sırf vücuduma fazla kafein yüklenmesin diye çay içmiyorum bir zararı yoktur inşallah 😂
Yesilev2022 Busemertt bebeğe bir etkisi yok değil mi benimde tek dinlenme zamanım kahve içtiğim zaman yemekte falan hiç gözüm yok 😂
Veragillerden Yesilev2022 Ne yazık ki emziriyorsanız var tabii ki. Kafein bebeğe de geçiyor bebeğin uykusunu etkiliyor.
Busemertt Yesilev2022 yani pek bi etkisi olmuyor oğluma zaten o uyurken içtiğim için 1 saat içinde süte etkisi gider diye düşünüyorum 😂 ay sanki kahve içmesem mışıl mışıl uyuyacak başka etkisi var mı bilmiyorum tabi de boşver iç 😂
Yesilev2022 Veragillerden günde iki fincanı geçmiyorum ve çay da içmiyorum sadece uzman görüşü var mı diye merak ettim 😊
deniz_063 Yesilev2022 doğumdan 3 ay sonra neskafeye başladım iyice zıvanadan çıktım süt tozu + 3 şeker ama yeter dedim bi bıraktım ödemlerim gitmeye başladın şuan tek şekerli türk kahvesi içiyorum günde en fazla 3-4 tane
Bhr28 Yesilev2022 2 3 tane içiyorum. ÖZellikle sabah ofise gelince ilk işim kahve içmek 😅 yanlış bilmiyorsam kafein anne sütünden geçiyor ama emin değilim 🌸
Demirac19 Yesilev2022 bende kahvesiz yapamıyorum hamileyim günde 1-2 fincan içiyorum ki hamileler bu kadar içebilir yoksa daha fazla içerdim
Veragillerden Yesilev2022 Doktorumun kendisi söyledi. Huysuz bebeklerin çoğu annesi çok fazla kafein tüketen bebekler dedi. Bir kahvekolik olarak sormuştum doktoruma. Zor firenliyorum kendimi. 🤭
Deletedmom_41 Yesilev2022 emzirme donemindeyim ama 1 Turk kahvesi 1 soguk kahve iciyorum ayakta durabilmem icin sart gibi birsey bunlar 🤦🏽♀️
Dorukprens Yesilev2022 ortalama günde 5 fincan falan içiyorum. Tam bir kahve bagimlisiyim. Kendime engel olmasam daha fazla da icebilirim. Daha kahvemi icerken bile ayy kalkayımda kendime bi kahve yapayım diye içimden geciriyorum🤣🤣