Zeypie Kızlar kullanıp memnun kaldıgınız kanguru var mıdır, bebeğim henüz 69 günlük. Haftaya da seyahat edeceğiz, seyahatten önce almak istiyorum… rahat, her yöne vs olan bebeğin bacaklarını acıtmayacak bir ürün arıyorum
Zlm Zeypie bence yenidoğan için sling daha uygun en azından bı 4 aylık olana kadar kilosuna bağlı olarak ama ikisinide almaya durumum yetmez sonrada kullanırım diyosaniz yenidoğan aparatli birşey bakabilirsiniz ben nuna kullaniyorum memnunum ama.oahali biraz ben indirimde almıştım yoksa bende almazdım 😄😄
Sontvbukucu Zeypie solomom baby kullaniyorum her yöne olandan cok guzeldi. Karmaşık olmayanlar bel ağrıtıyor. Konforlu oldugu için karmaşık zaten.
thecamellia Zeypie ben bi kaç markayı araştırmıştım kangruları hemen hemen aynı başta karışık ama alışıyosun sonradan kolları bacak arası beli heryeri ayarlanabiliyor bence daha kullanışlı ama başka daha az karmaşık markalar varmı bilmiyorum
Zeypie thecamellia solomom sipariş verdim yorumları güzeldi aldığım ürünün bakalım. Babası rahat taiısın bebemi. Her zaman arabayı çıkaramam araba ağır geliyor üşeniyorum 😅
Zeypie rua_da_senhora_das_verdades Oyku16 neko ve mamadusu da duydum onların da yorumlatı iyiydi çoğunlukla
thecamellia Zeypie ahaha evet bende öyle eşime taktırıyorum eşimle çıkınca bu arada fiyatlarıda aşırı yükselmiş ben yarı fiyatına almıştım 🤦🏻♀️
Oyku16 Zeypie mamadusbaby kullanıyorum yenidogandn beri 15 aylk hala ara ara yakn mesafelerde kullanıyorum çok da memnunum
Mcnkarsel Zeypie kanguru alacaksanız bel desteğine mutlaka önem verin. Ben yeni almıstım desteksiz, hemen değiştirdim. Babymall marka aldım. Aldıgım yerde sling olsa slingle değiştirirdim ama. Onlar daha konforlu geliyo su an bana
Derya_nil Zeypie solommombaby kullandım tek yönlü olanı ergonomik ve çok kaliteli rahat tı bel desteği de var. Çok memnun kaldım epeyce de kullandım tavsiye ederim
Azros Zeypie kesinlikle solomom her yöne derim. Bebegım beş aylık 2 aydır kullanıyoruz hem taşıyan hem bebek asırı rahat kullanması ds karmaşık degıl bence tek basıma uçak yolculuğu yaptığım bile oldu
Zeypie Azros doğru karar verdim o zaman 🌟🌟uçağa arabasıyla götüreceğim ben de eger rahat olursa kalkmadan kanguruyu takarım , peki emzirebiliyor musunuz kangurudayken?
Zeypie Zeypie bu arada her yöne olan için de satıcı dışa dönük şekilde 30 dakikadan fazla tutmamanızı öneriyoruz demiş
Azros Zeypie sorun olmadı ki uçağa gelene kadar bebek arabası konusunda cok da yardımcı oldu görevliler ben cok rahat ettim kanguru ile emzirmek hiç zor olmadı
Zeypie thecamellia gerçekten şubat ayında 200 kusure aldım diyenleri okudum. Şuan indirimli 639 benim aldıgım. Babybjörn ve ergobaby de baktım da 4-5 bin şuan kullanıp kullanamayacağımı tam kestiremediğim bir ürüne vermek istemedim. Bebe bu kucak seviyor ama kanguruyu keyfi istemezse sevmez🤣