Bircicekannesiii Bebeğimin kaşları hiç yok kızlar var aslında ama sarı rengi yani sürme sür bak çıkar diyorlar ne alaka sonuçta yeni doğmuş bebek böyle kalacak değilya
Kimeneayol Bircicekannesiii ay sürme mi 🙈🤭 çıkar elbette bizimkinin de ilk doğduğunda belli olmuyordu şimdi maşallahı var ortada bile çıkmış 😅
Zlm Bircicekannesiii ne alakası var sürme sürünce genetiği mi degisecekmis çocuğun bu büyükler bazen çok tuhaf oluyo
Bebegimm1 Bircicekannesiii bebekler ole kalmiyor benm bebegimde oyleydi kasi kirpigi azdi smdi masallah benden guzel kirpikleri kaşıda eşimin kaşlar ben bir sey surmedim zamanla her seyi gelisiyor ediyor
ikizerkekannesi Bircicekannesiii ilk doğduğunda ne kaşları ne kirpikleri vardı şimdi 2.5 yaşında ikisininde kaşı kirpiği var
Bircicekannesiii Kimeneayol Ya modeli var rengi sarı sadece kumral olacak galiba ama sürme sür diyorlar kafam karıştı bişey sürmüycem tabii de😄
Ysmn11-11 Bircicekannesiii benim.bebegimin ilk doğduğu sıralarda kirpikleri çok kisa idi görünmüyordu bile şimdi 2 buçuk aylık çok güzeller Maşallah kızımın kirpik ve kasları açık kahve rengi millet sürekli saçma sapan yorum yapıyor her şeye bir kulağından girsin öbüründen çıksın boşver
Laren Bircicekannesiii benim kızıma da kaşsız diyorlar ama hiç sürme çek diyeni duymadım 😂 bi yakınım şey demişti büyüyünce kaş yaptırır 😅 kiziminda aslında var ama turuncu olduğu için pek belli değil 😂