Duruonur Bgn 2.ay aşısı olduk 3 tane aşı yaptı ebe,kendi ebemiz izinliydi başka ebe yaptı aşı kartımızda yoktu yanımızda,acaba fazlamı yaptı aşı,2.ay aşısında 3 tanemi aşı yaptılar sizlerede?
Duruonur Seymahamza1 2 bacak 1 kol yaptı öyle oluyormuş,3. Ayda rota aşısı var o ağızdan oluyor sanırım
Sino Ayda her bebek 2 bacak karma aşılar bir kol verem aşısını olur isteğe bağlı rotariks de olabiliyor o da ücretli olan damla şeklindeki aşı biz hepsini olduk ikinci ayımızda
Deletedmom019 Duruonur kontrol et bugun hep ateşi falan cıkabilir. Calpol aldırdılar mı bilmiyorum ama sen al bide fitil bulundur yanında. 37.5 gördüğümde ateşini bi çay kaşıgı calpol verdim ben ateşi yakaladık gecesine huysuzlugu cok arttı en son çare yarım fitil attık cocuk rahatlayıp uyudu bilgin olsun canım. Geçmişler olsun miniğe 😍
Duruonur Deletedmom019 teşekkürler cnm doktor calpol yszdı aldım.şuan 36.5 ateşi normal ilerliyor.gece yükselirse carpol vericem
Duruonur Deletedmom019 saat 4 gibi 37 oldu carpol verdim biraz düştü snra ama şimdi tekrar ölçtüm 37.5 olmuş saat 8 de tekrar şurup vericem umarım busefer düşer