Selam kizlar.Bebegim 11ay 24 gunluk.Buyuyor tabii.Son bir kac gundur bazi hallerde kafasini yelliyor.Bazen bir seyi istemediginde sanirim bazen de oylesine.Baska cocuk var evde o da bazen deli gibi kafasini sag sol salliyo oynuyor.Bu da onumu kopyaliyor ne anlamis diyilim.Ne yapsak taklit eder aslinda.belki o da bunun gibi bir sey.ne ara ne zaman gordu de taklit yapiyor anlamadim gitti.belli ki dikkatini cekmis ben gormemisim.Peki sizlerde de 1 yasa girmek uzere olan bebekler boyle kafasini sallar,yeller gibi yapiyordumu?bir de uykusunda bazen sekseniyor.Korkuyormu acaba?Ben bi kac gun once biraz sadece kizdim da ona.Oylesine konusup durdum yani fakat iyice beni dinliyor yuzume bakiyordu.acaba ondan korka bilirmi?Bir de sallayarak uyutmak da oyle kafasini yellemesine neden olurmu?taklit bagiminda yani.2gun once de yataktan dustu fakat kolu biraz cizildi.Ben geldiyimde kollari uzerindeydi.sanirim dusecekken kollarini one vermis ne oyle dusmus.uyuyordu birden uyanmis yastik uzerine cikmis oyle dusmus.Duserken bazen bakiyorum bir seylerden tutuyo duseceyini biliyo yani kafasi aliyo.gormedim nasil oldu fakat bence duserken kollarini one verdi.
Sizlerde de 1 yasli bebeklerde boyle degisiklikler oldumu?buyuyor sanirim.hem 1 yas krizi varmis diye oludum.lutfen her kes yazsin bir seyler.