Fusun_c Kızlar bebeğim 4 aylık 4.ay sonunda aşısı var ama benim anlamadığım bu ay mı olacak yoksa temmuzda mı sağlık ocağı falanda aramadı beni 4.ay kontrolüne de ayın 15 inde gidicez sizlere sormak istedim
BirAlparslanAnnesi Fusun_c bu ay olacak aslında 2 ay aşısı yapılırken aşı kartına tarih yazması gerekirdi 4.ay aşısı için bir kontrol edin isterseniz gözden kaçırmış olabilirsiniz belki
Fusun_c BirAlparslanAnnesi aşı kartı verilmedi ki bizim muayene defterimiz var oraya sadece aşı yapıldığı tarih yazılmış 12 nisan olarak
BirAlparslanAnnesi Fusun_c verilmesi lazım aslında sağlık ocağına gittiğinizde isteyin isterseniz yedekli dursun. 12 haziran olarak geçiyo o zaman 4. Ay aşısı ama illa 12si şart değil yani şimdide götürüp yapılabilir ayın sonuna kadar vaktiniz var merak etmeyin
Zeynep1903 Fusun_c sagolun yok ates olmadı zaten ilk iki ayın devam aşısıymıs öyle demişti ebe. Ama bacakları cok agrıdı cok agladı aralıksız yarım saat susturamadım biraz calpol verince rahatladı sizinde aklınızda bulunsun 🌸
BirAlparslanAnnesi Fusun_c rica ederim 🌸 bizde ateş yapmamıştı çok rahat atlattık umarım sizinde öyle olur
Fusun_c BirAlparslanAnnesi☺️ inşallah bu zamana kadar olan aşılarında ateşi olmamıştı bu seferde olmaz inşallah 🙏
Zeynep1903 Fusun_c aynen canım bi çay kasıgı verirsin cok huzursuz olunca illa atesı olmasını bekleme şimdiden geçmiş olsun kuzucuga 🥹🌸