FerdAzraMira Bebeğim ya sağ tarafına ya da sol tarafına yatıyor sırt üstü yatırsam bile başı hep ya sağ da ya sol da düz durmuyor kafasının şekli uzun oluyor haliyle ne yapabilirim ? Başını düz tutan yastıklar var işe yarıyor mu ? Deneyen var mı ?
Umutveannesi FerdAzraMira bizimkide yamulmaya başladı, dediğiniz yastığı kullanmaya başladım hemen. Ablam doğumdan itibaren kullanmıştı aynı yastığı yamukluk olmadı hiç bence işe yarıyor
Elika00 FerdAzraMira benim bebeğimde öyleydi arkaya doğru uzamaya başlamıştı. Zor da olsa yanında durup sırt üstü yatırıyordum çoook zor durmak istemiyor ağlıyor uyumak istemiyordu pes etmedim günde iki üç saatle başladım uykuya daldıkça sırt üstü yatırdım 1.5 aylıktı o zaman ama yanından ayrılmadım şimdi 4 aylık sırt üstü yatıyor hep başını sağa sola çeviriyor kafa şekli çok güzel oldu
Sualim FerdAzraMira ay bende aynı durumdan öuzdaripim aynı şey tam yanda aytmıyor yastıktada hep sağ tarafa doğru duruyor ve şekli bozuluyor yastıkta pek fayda etmedi
Samsai Brnşm bebepim üç aylık ve kafasını çok oynatıyor artık uykusunda ben döndürüyor düz yatırıyorum o çeviriyor. Kafası arkaya dopru uzamaya başladı. Kfa yastıklarıda etki etmior 😭
Banu43 FerdAzraMira yok canim duzelir zamnla ben kalpli yastik almistim ortasi çukur onla yatirmistim
Elika00 FerdAzraMira yastığa gerek yok sırt üstü yatır yanında dur mutlaka düzeliyor bende yastık alacaktım ama boşa para verme uyuduğunda hemen başının yanına destek koy bi zaman sonra alışıyo
Elika00 Sualim hayır çünkü sivryken sırt üstü yatırdım ama sürekli değil. Şimdi de sırt üstü yatıyor ama kafasını sağa ve sola çeviriyor sürekli yani kafasının üstüne değil de sağa ve sola çevirerek yatıyor.
Sualim Sualim bizimde öyle oldu birtane yastık bukdum trendyolda onu sipariş verdim bgn 😓 https://ty.gl/5h59vc85tr bunu alın bence ama bandana takıcam kepçe kulak yapıyor yoksa kulakları kıvrılıyor