Anne888 Kızlar bebeğime meyve veriyorum muzu eziyorum öyle yiyor. Küçük bölüyorum hiç yemiyor desem yeridir. Öyle yemek falan yediğide yok genellikle şehriyeli çorbalar. Çileği küçük bölüp veriyorum ağzında geveleyip yutuyor . Nasıl düzeltebilirim ya
sarmaliklahana Anne888 kendi eline ver canım meyveleri yesin 🥴 sonra alısıır hep püre corba olmaz ki çiğnemeyi öğrenmesi lazım 8 ay 25 günlük kızım herşey veriyorum katı yemeyi daha cok seviyor. Çünkü püre seklinde pek vermedim ben hiç bişeyi ya rendeledim ya dogradım ya eline verdim kendi yedi
Senanurkmrc Anne888 yavaş yavaş alışır sen al yanına oturt eline ver meyveyi o yesin bölme büyük parça alırsa dikkat et birde
babyandmom1 Pütürlüye aşamalı olarak geçin örneğin muzu tamamen eziyorsanız her seferinde biraz daha az ezin. Daha sonra ısırtarak yedirin gibi. Bu bir alışma süreci alışana kadar boğaza takılma kusma öğürme olabiliyor maalesef sabırlı ve istikrarlı olun.
babyandmom1 Anne888 korkmayın çocuğunuza ve kendinize güvenin artık bu alışkanlığı kazanması lazım. Ben çok kusma problemi yaşadım eşimle bu yüzden defalarca tartıştık ben vazgeçmedim şimdi çok şükür yiyor