MrvATA Bebişlerinizin fotoğraf videolarını nasıl saklıyorsunuz? Malum tlf bilgisayarda virüs bozulma vs olabiliyor 😳 Hepsini de basamıyoruz yüzlerce ve videolar da var tabi
KaSeAy MrvATA Suan 5000 foto var telefonda belki 3000 i oğluma aittir☺️ Flasha atmak için bilgisayara yüklücem ama bilgisayarda virüs vardı en son korkuyorm gider diye. Bi ara bilgisayarı virüslerden arındrp öyle yapmak gerek ama üşeniyorum. Bakalm nereye kadar telefonda duracak.😄 Suan için en güvenli yer telefonum
Yusra34 Gokubcera Değil aslında hard disc 😊 benim flashım virüs kapmış,bilgisayarımda virüs programı oldugu için bütün fotografları sildi. Okul mezuniyetim,lise arkadaslıklarım bütün hatıralarım gitti. Şimdi hard disc te saklıyorum
MrvATA Benim de hard diskim var seagate ama bilgisayarımdaki virüs ona da geçti. Yeğenimin fotoları da hem hard disk hem bilgisayardaymış ama hepsi gitmiş ondan korkuyorum. O yüzden başka bi çözüm arıyorum.
MrvATA Kimsenin takibinde olmadığı bi instagram ya da facebook hesabı açsam güvenli olur mı bilmiyorum
KaSeAy MrvATA Hayır güvenli olmaz o şekilde zaten de fotografların görüntü kalitesi düşüyor sosyal medyaya atıldıgında
MrvATA Lilan yazıcım çok iyi fotoğraf kağıtları da aldım ama hepsini basarsak evde yer kalmaz 😁 videolar da var KaSeAy aynı durumdayım 😁
MrvATA Lilan yazıcım çok iyi fotoğraf kağıtları da aldım ama hepsini basarsak evde yer kalmaz 😁 videolar da var KaSeAy aynı durumdayım 😁
Lilan MrvATA en güzeli fotoğrafçıda çıkarmak, hertürlü heryerden siliniyor. Ya kaybediyosun,ya bozuluyor ya virüs bulaşıyor. biseyler oluyor o gercek😂