Kızım 6 aylık…3,5 aylık olduğundan beri dönebiliyor. Her zaman bunu hesaba katarak bir yerlere koyardım. Dün de bir şeyler yedirmek için koltuğa hafif oturur sekilde yatırdım yanına yastıklar koydum sadece 5 saniye mutfağa gittim küt diye bir ses geldi sonra ağlamaya başladı. Eşimi aradım hemen geldi hastaneye götürdük ama gece özel hastanelerde çocuk beyin cerrahı olmadığı için devlete sevk ettiler, yolda kızım çok garip sekilde uyumaya daha dogrusu bayılmaya basladı. Cok zor ayılttım.. 4 saniyede bir bayılmaya basladı, yüzüne soguk sular döktüm. Anlamsızca bana bakmaya calısıp gülümseye calısıyordu.. Kollarımda resmen ölecek sandım ben orda bittim ve o halde hastanede sıra bekledim ! Şükürler olsun ki beyninde kanama alanı çıkmadı 4 saat uyanık tuttum ama nasıl tuttum.. bir de bana sorun. 4 saatim sonunda kendine geldi sersemliği geçti. Bugun tamamen normale döndü. Bugun gözlemledim. Yüzüstü döndükten sonra rahatça sırtüstü dönebiliyor yeniden yüzüstü dönüp emeklemeye calısıyor. Bunu daha dün sabah bile yapamıyordu. Arkadaşlar aklım çıktı, bebeklere güvenmeyim 1 saniyede yeni bir yetenekleri oluyor. Her zaman önlem alın☹️