Aybars-mom160821 Kızlar oğlum sabah ishal hibi 4 5 kez ishal isedi muz yedirdim ardına feci kustu ateşi de yok 37.9 en fazla hafif yani midesi bulanıyor büyük ihtimalle ne yapabilirim evde yardım edin
BirAlparslanAnnesi Aybars-mom160821 kusma/ishal/ateş bunlar evde müdahale edebileceğiniz şeyler değil. Vücutta enfeksiyon olduğunda görülen durumlar. Doktorunuza danışın bir eğer üşüttüğünü düşünmüyorsanız
Gul-42 Aybars-mom160821 aynı durumdayım uc gundur hemde dıs cıkarıo susuz kaldıgı ıcın ateş yukselır yazıyor 38 e kadar ve bnım bebıs du ıcmıyor tm dişte etlkılıyor kesınlıkle
Masalingonunannesi Aybars-mom160821 salgin var ortalikta wvde yapilacak bi durum degil dr gostermenizde fauda var
Yavrugeyikinannesi Aybars-mom160821 Öncelikle geçmiş olsun. Benimde bebeğim geçen hafta gece bir anda kusmaya başladı sabahta 7-8 kez ishal oldu doktora götürdük hemen salgın var dedi. Gerçi bizim 3 tane dişimizde aynı anda çıktı onunda etkisi vardır belkide. Muhakkak doktora götürün kusma ishalde sıvı kaybı olduğu için iştahları da kapanıyor serum ilaç falan verirler kendine gelir.♥️
Aybars-mom160821 Gul-42 mahvoldum ishal kusma ilk defa başıma geldi kaldım öyle ilk kusarken izledim sadece mesela bebe boğuluyordu elim kolum bağlandı şimdi alıştım kussun rahatlasinda nasıl yaparsa yapsın diye kucağımda geziyor
Gul-42 Aybars-mom160821 bugun 4. Gun yıne uyumadı dişten sanırım kusma ıshal bıttı ates ve uyumama basladı
Aybars-mom160821 Gul-42 calpol verdim iyi geldi ishal kusma sabah vardı patates verdim şimdi de pirinç lapa yaptım yoğurt çorbası gibi bakalm inşallah gecer
Aybars-mom160821 Yavrugeyikinannesi iştahı açık şükür sürekli mama diyor su çok içmek isityor vermiyorum okdar kusuyor şimdi iyi gibi patates püresi pilav lapası iyi geldi