DerenGrkemYetiker [bilinmeyen] canım öncelikle emzirmeye çalışmaktan vazgeçme ve farklı biberonlar al ve mama da vermeye çalış mutlaka alıştırmayı denemelisin pes etme.
Lovebaby [bilinmeyen] benim kızımda 3 aylık, dün kontrolde bu ay 500 gr aldığını öğrendik önceki 2 ay 1 kgdan fazla almıştı hep, baya üzüldüm sadece anne sütüyle besleniyor. Bu ay noldu anlamadım ben de 1,5 saatte 1 5 dk emiyordu doymamış demekki, bir memeyi emerken sonlara doğru hırçınlaşıyordu kendini geriye atıyordu demekki süt bitiyormuş dünden beri öyle yaptığında diğer memeye geçiriyorum en az 15 dakika zorla tutuyorum memede emiyor bakalım, doktor bu ay yine devam et eğer yine az kilo alırsa ozaman düşünürüz mamayı şuan kilosu ortalamaların içinde dedi5230 du 5760 olmuş🤧
AslhanDivarc Lovebaby ben 2 aylık kontrole gittiğimde bebeğim 1 kilo almıştı ve doktorum bundan sonra daha az kilo almaya başlıcak demişti bana. Ama yinede ne kadara kadar düşmesi normal bilmiyorum tabi
Sulegorkem [bilinmeyen] biberondan kaynaklanıyo olabilir canım birde boyu uzamışmı oda önemli benim bebeğinde 3 aya geçiş döneminde sadece 500gr almıştı ama boyu fazla uzamıştı 4 ayında da sadece 200gr almıştı oyüzden ek gıdaya başladık biz ama önemli olan sağlıklı olması canım sağlığı yerindeyse çok önemseme kilosunu
Sulegorkem [bilinmeyen] boşver çok fazla ağlamıyorsa eğer ( açlık ağlamasından) doyuyor demektir birde dr brow nun biberonu denemeni tavsiye ederim bende en başından beri mama vermek zorunda kaldığım bir avent bebedor wewe falan hepsini denedim dr brown benim çözümüm oldu hemen akışı çok iyi ( aşırı değil) içinde gaz önliyci apart gerçekten çok işey yarıyo birde beni emmektenden vaz geçmedi bu sayede diğer bebedoru istemedi avent ve wewe nin 1 numaralarının akışı fazla olduğu için beni kabul etmemeye başlamıştı dr brown derdimize çare oldu yani
Pembelianne [bilinmeyen] kacıncı haftada dogdu ve kac kilo dogdu acaba? Bide ben gece 2 saatte 1 ya da en gec 3 saatte 1 emziriyorum sizde gece en az 3 4 kere emzirmeyi deneyebilirsinız sutunuz cogalması icin gece de emzirmek gerek avent biberonu deneyebilirsiniz benim kızımda zayıf dr mama ver gunde 4 ya da 6 kere dedi almıyor anca uykuya geciste baygın gibi oldugunde verebiliyorum 1 kere deneyebilirsiniz Allah yardımcımız olsun.
Masalim [bilinmeyen] canım aylık minimum 600 gr alması gerekıyo o aydakı bebegın evet az almıs gecelerı benımde bebegım oyleydı gece uykusunda ıkı saatte bır emzır ben oyle yaptım kılo alımı normale dondu dene bence gunduzde her fırsatta ver bı damla bıle olsa
Ozustaseyma [bilinmeyen] lansinoh biberon denediniz mi anne göğsüne baya yakın bi beberon belki onu alır
Sltnyldrm [bilinmeyen] canım benim bebeğim de 2 ay 20 günlük ilk ay kilo alımı çok yavaştı tam tutup emmiyordu ama kimseyi dinlemedim asla mama vermedim uyurken zorla emzirmeye çalışırdım kalkmazdı şimdi düzene girdi şükür 5 900 oldu bir buçuk ayda 3 700 den sen emzirmeye zorla bence
deletedmom4842 [bilinmeyen] Canım ilk 3 ay genelde 1 kilo alınmasını isterler daha 3 aylık bebeğin kilosu az ama sen bol bol emzir saat tutma bebeğin baktın mız mız emzir gitsin mama tavsiyene başlamanı öneririm biberon değiştirebilirsin yada memeyle ilgili sorunu varsa ayakta vs yanına yatırarak emzirebilirsin yani vazgeçme daha 3 aylık kilo alımı elbet olacak ama bir düzene oturtman gerek bunu. Ayrıca uyku bebelerin gelişimi içinde çok önemli gündüzleri de az da olsa uyuması lazım.
Perimasali89 [bilinmeyen] bu biberonun çekimi zor ucu sert benim bebeğimde sevmiyor onu lansinoh momma yumuşak onu severek kullanıyor