Esradnmeez1 Kızlaar iyi akşamlar minnoşumun eli parmakları sürekli ağzında diş kaşıyıcı almayı düşünüyorum önerebileceğiniz kaliteli bi şey var mı???
Annelojist Esradnmeez1 wee baby markasının kaşıyıcılarından aldık biz içi sulu olanlardan alıp dolaba koyuyoruz soğuk soğuk dişlerini kaşımaktan çok hoşlanıyor. Bebeğiniz kaç aylık bu arada?
SGeceC Esradnmeez1 bende katılıyorum hanımefendiye diş kaşıyıcı bir sürü aldık bir iki dakikaya sıkılıp atıyor ama mama kaşığı favorisi. Yinede almak isterseniz sulu diş kaşıyıcı veya eldiven şeklinde olanları deneyebilirsiniz
PelinleGunler Herşeyi denedik ellerini yumruk yapıp kaşımaktan vazgeçmedi. Sofi mofi ne varsa aldık. Ev kaşıyıcı dolu. En iyisi bence mama kaşığı şu plastik gibi olan ama içeriği cam olan.
Annelojist tugbactlkya soğutmaya koyuyoruz. Birde e bebekte falan çıngıraklar var diş kaşıyıcılı o da çok güzel severek oynuyor bizimki ince tutması kolay olan herşey favorisi diyebilirim. Havuç soyup verebilirsin eline ben öyle yapıyorum. Ama sadece havuç ver canım salatalığı falan kopartıyolar denedim 🙏🏻
Annelojist Esradnmeez1 o süreçte aslında ellerini keşfettikleri için ağızlarına sokuyorlar genelde 🥹 keşfettikten sonra da tutma ve uzanma refleksi daha güçlü oluyor