Susudebanaa Bebeğim memesiz uyumuyor bu sebepten emziğe alıştırmayı çok istiyorum. Nasıl alıştırabilirim lütfen deneyimlerinizi paylaşır misiniz ♥️
deniiiza Susudebanaa benim oğlum da öyle o yüzden ben de cok istedim emziğe alışsın. Chicco, avent, mamajo, tommee tippee, bibs ve son olarak wee damakli emzik denedim. Hepsi hüsran..öğğ yapiyo ve ağzından atiyo. 5 bucuk ayligiz ama asla alismadi..
Ggalparslan Susudebanaa benim bebeğimde 2 aylık ama asla emzik almıyo zorlayınca da kusuyor memede uyumaya alışık çok zorlanıyorum ama emzik almıyor bir türlü
smaktroll Susudebanaa emzik gerçekten nimetmiş ben kızıma emzik bilerek vermedim resmen mememi emzik niyetine kulanıyordu okadar bıkmıştım ki her gece 10 dffa uyanırdı şimdi oplumda emzik verdim hemen aldı şükür😍 her ağladıgında veriyorum susuyor uyuyor sakinleşiyor hemen
AhmetEymenEnes Susudebanaa oglum 3 bucuk aylik olucak 6 tane emzik aldim farkli markalarin ama hic birini tutmadi halen arada deniyorum hepsini cikarip belki birini tutar diye malesef hemen ögürmeye başliyo 15 gün sonra sünnet olucak keşke tutsa belki onu emerken rahatlardı
Susudebanaa Ggalparslan napıcaz böyle yaa sürekli o uyusun diye bende yatıyorum ne iş yapabiliyorum ne yemek ☹️
Sismom Benim kızım da 12 günlük bende şimdiden alıştırmaya başladım. Ara ara midesini bulandırmaya çalışsada vazgeçmiyorum 😄