simbiyotik Kızım 4ay 5 günlük. Dün 4.ay aşılarını oldu. 2 aylıkken olduğu verem aşısı yeri bugün yavaş yavaş koyulaşmaya başladı. Bu sanırım normal bişey ama bu sırada bebekten huysuzluk, canının yanması gibi durumlar olur mu merak ettim
Elika00 simbiyotik normal canım benimde 4+4 bugün. 4.ayda atak ayı biraz uzun sürüyor huysuzluk uykuya direnç ağlama krizleri olabiliyor. Bu ay bebeğinde çok fazla şey değişecek mümkün olduğu kadar güzel zaman geçir ☘️
sevim_kos simbiyotik evet sonradan oluyo iz aşının tuttuğunu gösteriyo. Benim kızımda olmadı bi değişiklik. Yaraya dokununca da tepki vermedi demek ki acımıyodu
Arasbeyinannesi simbiyotik cok normal kabuk bağlaya bilir yara olabilir şişebilir demişti ebemiz 1 ay sonrada olabilir 4 ay sonrada duşta çitileme sakın demişti
Deletedmom_33 simbiyotik Bizim yeri kabardı kabuk bağladı, kabul patlayıp soyuldu bir ağrı hissettiğini sanmıyorum.
simbiyotik Elika00 atağımız 3.5 aydan beri devam ediyor 🥲 ben de aslında biraz ondan sormak istedim. Yani canı acıyorsa vs atak mı aşı yeriyle mi ilgili anlayamayacağım için merak ettim verem aşısı iltihabi başladığında ağrı yapıyor mu diye
simbiyotik Arasbeyinannesi evet normal olduğunu biliyorum teşekkürler 😊 ama acaba o sırda canı yanıyor mu onu merak ettim. yani o yara olan kısım iltihaplandığında vs ağrı yapıyor mu onu öğrenmek istedim
simbiyotik Deletedmom_33 içim rahatldı biraz. Çünkü atak dönemindeyiz bir yeri mi ağrıyor atak huysuzluğu mu her şey birbirine girdi 🥲
Deletedmom_33 simbiyotik Atak dönemidir benimki 2 ay aşıları sonrasında deliksiz uyudu çünkü 😅 Hatta o gün verem 2 kez yapıldı biri deri altı yerine dışarı akinca