Minik_kusummm Kizlar oglumda iştahsızlık var hastalıktan dolayi doktor bu şurubu yazdı hergun kullanabilirsn vitamin takviyesi iştah açıcı dedi ama bilemedm zarari olmaz mı hergun şişe bitene kdr 22 aylık
SeninAnnenBirMelektiYavrm Minik_kusummm çinko canım o zararı olmaz kullanın. Çoğu çocuğa veriyorlar zaten
bebetom08 Minik_kusummm Büyük şurup şişesinden mi bahsediyorsunuz yoksa küçük damla şeklindeki şişeden mi
aylizinannesiii Minik_kusummm ben günde bir kere veriyordum öyle öyle 20 aylık olduk iştahı açıldı yani biraz biraz çok şükür zinco ile
Peyker19 Minik_kusummm ayni surup mu bilemedim ama zinco kullanmistik on gun kullan birak demsti surekli kullanilmiyor demisti dr
Minik_kusummm SeninAnnenBirMelektiYavrm şişe bitene kdr kullaniyimmi cnm sabah oglen aksam mi veriyim 22 ay için
SeninAnnenBirMelektiYavrm Minik_kusummm şişe bitene kadar kullanın evet. Doktor nasıl önerdiyse o şekilde verin
Elisam16 Minik_kusummm kızım 21 aylık doktor bana gün aşırı ver demişti bir gün ver bir gün verme demişti öyle yapıyorum faydasını görüyorum çok şükür iştahı açıldı kızımın sizde günde 1 kere kullanacaksınız sanırım hergün ver dediğine göre günde 3 defa değildir o 1 defadır bence 3 fazla çünkü
bebetom08 Minik_kusummm bizede hergün verebilirsin zincoyu(minik şişede damlatılan)sıkıntı olmaz dedi bitkisel olduğu için ama benim bebişde küçük 6 aylık
Peyker19 Minik_kusummm aynen buyuk siseydi dr ozellikle demisti on gun sonra birak surekli kullanilmaz diye ve gunde bir kere vermisti yarim olcu 4 aylikti canim
Minik_kusummm Peyker19 hee sizinki küçük cnm ondan on gün demiştir oglum 22 aylık normalde bu iştahlı bir cocuk ama hastalık mahvetti ne yiyor ne iciyor buda bağışıklığını iyice düşürüyor direncsiz kalıyor 😓
Poyrazinorhaninannesi33 Minik_kusummm canim bende kullanıyorum ama.gun aşırı ver dedi doktorumuz .bir gün zinco bor.gun polivit diye bir şurup. Ayrıca zincoyu sabah aç karnına ver.