tazebiirannee Merhaba kızlar oğluma kehribar bileklik almak istiyorum ama orjinal olup olmadığını nerden anlayabilirim bilmiyorum 🤷🏽♀️ sizin güvenip aldığınız sayfa var mı ?
Htc32 tazebiirannee canım merhaba 4 yaşında kızım 6 aylıkken bir taktım hala boynunda totsandmore babies Kids sayfasından aldım şimdi 4 aylık bebeğim var tekrardan o sayfadan alcam ben çok memnun kaldım
Ekim-4 tazebiirannee totsandmore n mağazasından almıştım ikizlerime .oğlum sürekli uğraştı taktırmadı kızıma taktım 20 aylık oldular oğlum ateşlendi ağladı krizler geçirdi kızımda daha hiç bir gün diş belirtisi görmeden çıktı. Bilmiyorum kehribardan mı kız cocuklarımı dayanıklı 🤷🏼♀️
tektanem Htc32 gerçekten iyi geliyomu ben görüntü olarakta çok seviyorum ama iyi gelme durumuda varmı merak ediyorm
tazebiirannee Htc32 bende bi bakayım salyaları kesti mi? Ben onun için istiyorum fayda ediyormuş galiba
Htc32 tazebiirannee canım hatırlamıyorum ama işe yaradı diye aklımda kaldı şuan bebeğim çok salyalı tekrardan alıcam ben inanarak alıp taktım bilemiyorum 🤩
tazebiirannee Ekim-4 farklı renkleri var ama renklere göre özelliğin bi farklılığı yoktur heralde dimi ? Hepsi aynıdır diye düşünüyorum ama fiyatları da farklı bilemedim 🤷🏽♀️
Ekim-4 tazebiirannee taşları daha büyük olanlar filan daha pahalıydı diye hatırlıyorum ben ikisinide aynı aldım bence etkileri aynıdır görsel için fazl para vermeye gerek yok