Edebiyattt Allah ömrünü bahtını güzel eylesin 🌸
Bende tazyikli sütten muzdaribim ilk başta anlamıyordum tazyikli olduğunu oh diyodum ne güzel emiyor gulk gulk çok gaz sancısı vardı aynı zamanda hatta kolik bebeğim tazyikli süt için bi kaç bişey öneriyim deneyin isterseniz bebeğiniz daha rahat eder.
Göğsünü çekiştirdiğinde tepki vermemelisin oyun sanıyor bu sefer
Her emzirmede göğsünü makaslayarak emzir boğulmayı engelliyor aynı zamanda tazyikli gitmediği için gazıda çok olmuyor
Emzirme yastığında falan denedim rahat edemedi yine gazdan bağdaç kurdum emzirirken mesela sağ göğsümü emzirirken sağ dizimi kendime doğru çekip dizimden destek aldım koluma kızımın kafasını yüksekte tuttum bel kısmı daha aşagıda bacakları ise katlı duruyo kusmasına ve gaza engel oluyor Buda
Her emzirmeden sonra muhakkak gazını çıkarmaya çalış bi 5 10 dakika omzunda kalsın uyusa bile
Son olarak reflü yatağı almıştım ben tabikide faydası var ama yumuşak büyük bi yastıktan daha fazla verim aldım bi sağına bi soluna yatırdım kusup boğulma olmasın diye sağ tarafa yatırınca yastığın sol kısmını sırtına dayıyacak şekilde altından destekle yükselttim
Biz bu şekilde kolikten ve emerken boğulmadan kurtulduk 2 buçuk ayda 25 sene ömrüm gitti çok ağlardı bebeğim şükürler olsun daha rahat artık