Bedsssss 8 ay 25 gunluguz oğlum saçlarımı yoluyor ama öyle böyle değil gozlerm doluyor resmen. Ne yapsam vazgeçer cnku en küçük bir şeyde sacalrimi kavrıyor. Topluyorum ama gene de dibinden tutuyor valla saç diplerm açıyor artk bide çok kuvvetli çekiyor:((
Deletedmom_21 Bedsssss 9 aylik oglumda ayni yani bilerek.yaptığıni düşünmüyorum elini öyle atiyordur öyle çekiyordur
rua_da_senhora_das_verdades Bedsssss 1 yaşına yeni girdi. Yeni yeni yapmamaya başladı. Kalkmak istediğinde veya yapmak istediği bir şey olduğunda falan çekiyordu saçımı.
ikiPrensesAnnesi20 Bedsssss bence dış cikartoyo olabilir benim kızım da öyleydi kesmiştim saçlarını sonra yine yapmaya başladı megersem dis cikrtiyormua dış ağrısından mis
Bedsssss rua_da_senhora_das_verdades 7 aylikkendem beri böyleyiz ve artk dayanamuyorm gerçekten çok güçlü çekiyor
Bedsssss ikiPrensesAnnesi20 sanmıyorum bizm baya disimiz var şuan ckarmiyor yani hep böyleydi yeni bir şey değil 7 aylıktan beri böyle :(
ikiPrensesAnnesi20 Bedsssss bilmiyom ama benim kızım da 10aya kadar yaptı saçını kestim ondan sonra yapmadı
rua_da_senhora_das_verdades Bedsssss tepki vermemenizi tavsiye ederim. Tepki kalkınca yapmıyorlar. Kızsakta gülsekte onlar oyun sanıyorlar. Veya ciddi bir ses tonuyla canınızın yandığını söyleyebilirsiniz.
sarmaliklahana Bedsssss aynıyız. Kızım da 8 ay 25 günlük bugün diplerinden tutup tuutp yoldu ben offf ayyyy yapma ya dedikçe oyun snadı daha cok diretti kollarını tuttum artık yine gülüyor 🤦🥴😆 Kucagıma alıyorum mesela hemen eli gidiyor enseme onlarda cok acıyor ya 🥺
Bsrsyy94 Bedsssss kızım 22 aylık oldu hala yoluyor bacım kafamda saç kalmadı🥹şimdide kızıyorum ama oyun sanıyor ellerinden alamıyorum saçlarımı tepki vermesem kalan tek tük saçımıda yolacak bilmiyorum napsak