Honeybear Kızlar hangi makyaj markasını kullanıyorsunuz çok severek kullandığınız bunu mutlaka denemelisiniz dediğiniz bi ürün varmı ❤️
tatlibiranneo Honeybear farmasi kullanıyorum genelde yüzüme onlar geliyor ama bir cok marka makyaj malzemem var cok seviyorum 😂
Emir_mom Honeybear maybelline fit me fondöten ve göz altı kapatıcısı,maybelline rimel memnunum sürekli kullandığım ürünler 😊
aybarsgokalp Honeybear kapatıcı olarak wet n wild öneririm yüzümde çok fazla pürüz yok göz altıma sürüyorum süngerde kalanı da yüzüme pıt pıt yayıyorum tamamdır 😂kapatıcılığı gerçekten çok iyi 👌
bombacimulayim Honeybear göz altında nyx ve nars öneririm harika ikisi de. Fondöten de günlük kullanım İçin missha nın kırmızı kutulu bi bb kremi var kapatıcılığı yüksek ve ağırlık yapmıyor o çok güzel . Gece makyajları İçin de este lauder double wear harika
Alya2308 Honeybear Rimel yıllardır flormar Fondöten mac Göz kalemi flormar Far gratiste hangisini beğenirsem ama geçende rimel almaya gittim 169 TL olmuş yıkıldım daha da makyaj yapmam rimel hassas noktamdı 🤦🏻♀️😂😂
tatlibiranneo Honeybear rimelini rujunu kremlerini filan kullanıyorum hep ve watsons dan alıyorum çoğu malzememi güzel indirime giriyorlar