siyahbeyazmom Henüz 4 günlük anneyim bebeğim beni çok emmiyor sütüm çok doldu sağıp biraz artırdim şimdi de süt var bebeğin emmesi gerekiyor göğsüm çok dolu aşırı ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardım 😢😢😢
1996fatma siyahbeyazmom canım sağ dolaba at bendede oldu sagmadim önce sıtma tuttu kendime gelemedim iki gün sagdikca rahatladım şimdi daha rahatim günde 1 kere sağiyorum bebiş büyüyen kadar mecbur
Bbilgilii siyahbeyazmom canım sağıp göğsünü boşaltman lazım şu an kanallar tıkalı olduğu için de ağrı yapıyor. Sütün boşalması için sıcak duş ve masaj yap mutlaka. Sağarken bir yandan kitlelere masaj yap açılır kanalların. Sağlıkla büyüt bebişini inşallah 🌸
Alya2308 siyahbeyazmom Ya varya yazıyı okurken acını hissettim ve çok içten dua ediyorum sana ben çok çektim o acıları sağ at buzluğa bebeği emzirmeden önce biraz sağ göğüsünü rahatlat ki bebeğe tazyikli gitmesin yutmakta zorlanmasın reddeder memeyi yoksa
Mavikurdelelii ** Canım bol sağ göğsünü.. sıcak suyla masaj yap O ağrıyan kitleyi mutlaka sağ.. ihmal etme , ateş yapar , sıtma yapar, kızarıklık olur korkma Sürekli sıcak masaj ve sağmak Bebeği emzirmek **
siyahbeyazmom Mavikurdelelii Sagiyorum ama çok çok az geliyor. Gelmiyor sezeryan oldum o yüzden sanırım çok üzülüyorum 😢😢😢
siyahbeyazmom Bbilgilii İnşallah sayabilirim çok çok az geliyor elle sağiyorum. Elektrikli makine var kiwinin ama hiç sağlıyor benim sütümü acaba lansinoh filan alsam sağar mı?
Mavikurdelelii siyahbeyazmom yok canım onla alakası yok Bende sezeryan oldum 😂 İlk süt az gelir ve yağlı olur o yüzden sıcak masaj yap o yumuşar Acır canın ama dayanacaksın Başka çaresi yok
Bbilgilii siyahbeyazmom az gelmesinin sebebi kanalların şu an tıkalı yani dar. Bol bol masaj yap sıcak su torbasıyla. Açıldıktan sonra birden gelmeye başlayacak şaşıracaksın ne kadar geldiğine. Ben de manuelle sağmıştım çok zor olmuştu ama işimi gördü. Elektrikli almadım hiç o yüzden yorum yapmayacağım. Bence elindekiyle masajla dene eğer olmazsa alırsın. Bir de bebeğini emzirirken diğerini sağmaya çalış o zaman daha çok gelecek.
Semaxx siyahbeyazmom zeytinyağı ile masaj yap bende 8 günlük anneyim normal doğum yaptım ağlaya ağlaya masaj yaptı eşim o kitleleri eze eze sonra yumusdaiktan sonraa makine tak canın yanicak ama bebeğin icin dayanman lazimm.. zeytinyağı tam çözüm"""
siyahbeyazmom Alya2308 emmiyor bebeğim ya keşke ense ah keşke acıya dayanirdim o zaman ona daha çok üzülüyorum. Dediklerinizi uygulayalım inşallah sağarsam fazla gelirse emer belki
Merve860792 Bende mastit oldum göğsümden süt geliyor tamamen tıkanık değil fakat yumru yumru sertlikler var içinde. Özellikle kolumun altına doğru olan çok sert bir türlü yumuşatamıyorum. Antibiotik verdi doktorum fakat kullanmak istemiyorum. İlk başta çok ateşim vardı ağrım vardı ilk günler gibi değilim daha iyiyim artık fakat o tıkanıklığın açılması gerekiyor önerlerinizi söylermisiniz