kizlarim17-04 Kızlar bu ay adetim 1 gün sürdü. Bir küçük pedi anca doldurdu. Ve arkasından 1 hafta pembe kahverengi lekelenme oldu . Test yaptım 1 2 saat sonra ikinci silik çizgi çıktı hamilelik varmdr
kizlarim17-04 Babybus_ demeyin Allah tan gelene razıyım evet bir çocuk daha istiyordum ama 3 4 sene sonra
minikbabyy kizlarim17-04 bence hamilesin kuzum gelen Allahtan. Gidip sağlık ocağına kan tahlili ver en garantisi o
kizlarim17-04 Kızlar 1 2 saat gecmişte olsa bu şekilde koyulasabilirmi bu şekilde hamile olduğunu öğrenen varmı
Annebalisi kizlarim17-04 Bi arkadaşım sabah yapmış testi negatif diye çöpe atmış akşam tekrar baktığında çift çizgi görmüş hemen kan verdi ve hamile olduğunu öğrendi. Bence direk gidip kan verin en kesin sonuç.
ahkalbimm kizlarim17-04 bu testin aynısından bende yapmıştım bir kaç saat sonra baktığımda çift çizgi olmuştu. Ama ertesi gün hasta oldum yani hamile değildim
ObirAnnnee kizlarim17-04 Benim öyle oldu, hatta bu yüzden doktorada gitmemiştim ve 2 aylıkken öğrendim hamile olduğumu.
kizlarim17-04 birde adetim gecikince söktürmek için sogan suyu filan içtim yinede lekelendim sökülmesi adetim
Linaaa1 kizlarim17-04 hamile lik belirtisi var ise soğan suyu içmek zararlı diye biliyorum düşüğe sebep olur duymustm ama bı kız arkadaşım test yapıp 5 saat saat snra bakmıştı misafir i vardı die seninki gibi pozitif ti şuan 7aylik doğurdu .ama emin olmak için tekrardan yap derim
ahkalbimm kizlarim17-04 ama yine de adetinizin her zamankinden farklı olduğunu söylediniz yarın bir daha test yapabilirsin