Minemyne Oğlum 3 aylık bugün oğluma rota aşısı yapıldı ödeme yaparken cok şaşırdım 494 TL bu nedir bu kadar pahali
burcineliz Minemyne sağlık ocağında da yapılıyor mu benim sağlık ocağında ki hemşire öyle dedi de burada okudum sağlık ocakları yapmıyo gibi yorumlar okudum bilgi verir misiniz acaba
Minemyne burcineliz sağlık ocakları doktor reçetesi istiyor reçete için gittikten sonra zaten doktorumuza yaptırırım dedim Sağlık ocağında yaptırsanız bile eczaneden siz alıyorsunuz aşıyı
Bbalk burcineliz sağlık ocağında yapılıyor ama özel aşı olduğu için eczaneden siz ücretle alıyorsunuz rota aşısı güncel fiyat 495 TL 2 doz yapılacak 990 TL
01010101 burcineliz zaten aşıyı alıp sağlık ocağına götürüyorsunuz ebe yapıyor ama ağızdan damla. Onu siz de yapabilirsiniz ama aşı kartına da eklenmesi lazım en iyisi sağlık ocağı
Verahzmtli Minemyne bende bugün yaptırdım 510₺ verdik hastanede yaptırdık 15₺ de devlet katkı payı alıyorlarmış.
Minemyne Verahzmtli katkı payını biz bir hafta önce aylık muayenemiz vardı muayene ücretini ödediğimiz icin almadılar