Bahardrk Merhaba kızlar oğlum 6 ay 12 günlük ek gıdqya geçtik ama 2 gündür ağzını açmıyor ne verirsem yemiyor istemiyor bende zorlamıyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz bu dönemde böyle bişey yaşadınız mı
Guledanur Bahardrk zorlamayin istemiyorsa başka bir öğün teklif edin onuda almazsa bak birsey baktınız yemicek meyve sularıyla başlayın arkadaşım öyle yapmıştı şuan herseye alıştı çocuk yiyor bazı çocuklar istekli olamaya biliyor
Zlm Bahardrk iyide verdiğiniz şeyin yemek olduğunu bilmiyodur ki ağzını açmadı gerketigini ogrenicek zamanla
Deletedmom_61 Guledanur nasıl yani meyve sularıyla yarın kızım 7 aylık oliyor ama asla almıyor sıkıp biberonla vs biseylemi vermiş lütfen yazabilir misiniz çok zorlanıyorum
Guledanur Deletedmom_61 yok hayır meyveyinsikin suyunu verin meyvenin foasisinj verin biberonla ek gıda vermeyin kaşığı alışsın yemek yerken siz yanınızda sizinle masaya otursun sizi izlesin yemeklerinin suyundan azar azar tadirmayi deneyin mesela havucu puturlu diye yemedi çocuk planından geçirdi baya sıvılaştırılmış verdi sıvıya alisinda çocuk puturlu şeyler vermeye başladı başka tarifler ndenedi öyle öyle alıştı