Woman35 Kızlar bebeğim 6.5 aylık kafasında konak var hemen hemen 1 ay oldu gitmedi ne yapmam lazım karbonat dediler ama o da normal su dökünce bile köpürüyı güvenemedim başka yöntem var mı ?
AyazisMom Woman35 benim oğlumda 2 aylıkken vardı ebebekde konak taragı var ılık suyla duş aldırdıkdan sonra onunla hafif hafif taradım her banyoda bunu yaptım ve 3. Banyosunda tamamen bitmişti
cemre_-34 Woman35 mustela konak şampuan alin dusta onu kulanın konak tarağı ile ters tarayin her gün düzenli uygulayin
Dylan Woman35 oğlumda da olmuştu en güzel ve güvenilir çözüm mustela Konak şampuanı hemen kesiyor. Tekrar oluşumunu engelliyor. Çok geçmiş olsun 🌸
asdmoms Duştan yarım saat önce zeytin yağı sürün biraz masaj yapar gibi yedirin beklesin . Sonra ince taraklarıyla tarayın çıkıyo biz de o şekilde temizlemiştik bir iki yapmaya bitti
Dmtsnr09 Woman35 bebekler için yumusak saç fırçaları var onlarla tarayın saçı olmasada olur 😊 yada pamuka ovarak yavaş yavaş
asdmoms Kasır gibi yapıp yumusayanı kaldırmak maksat🙈ama bastırmayın sakın hafif hafif yapsanız bile kalkar
Tilyabebek Ben kantoran yağı kullandım çok fazlaydı sadece 1 kerede temizlendi şimdi yine çıktı yine temizledim kantoron yağı hem saçını besliyor hem konaklarıda güzel temizledi doktorumuz önerdi doğal olduğu için içiniz rahat şekilde kullanın
Blge1 Woman35 bizdedr vardı bir ayda bitti 3 aylık şuan bebeğim duştan yarım saat önce zeytinyağ sür daha sonra ince sık dişli tarakla yavaşça kabulları kaldır kızarabilşr sma duştan sonra kızarıklık kalmıyor bir kerede geçmiyo her duşta uygulayın yavaş yavaş bitiyor