Edagg Kızlar merhaba bebeğim 3 aylik yeni adet oldum hem emziriyorum hemde mama veriyorum bazıları 1 yil olmuyor ben neden erken oldum acaba ? Benim gibi olan varmı
Edagg Tazeanne06- korkuyorum valla evlendim 2 ay sonra hamile kaldım birdaha kalırsam diye şimdi eteklerim ucuş ucuş 😂
Asaf_11 Edagg bende 3 aylıkken oldum ama 4. Ayda olmadım şimdi 5. Ayda tekrar oldum böyle düzensizliklerde oluyomus
Lavina Edagg ben ilk doğumumda 40 çıkar çıkmaz adet olmuştum ikinci doğumumu yaptım 3 ay olcak nerdeyse henüz adet olmadım
Lavina Edagg pezerfatif ile korunuyorduk hiç sorun yaşamadım kendi isteğimle ikinciye hamile kaldım şimde ek yöntem düşünüyorum bakalım sprial düşünüyorum ama emin değilim
nilesea Lavina iki doğum arasında ne kadar süre var acaba? Bir de detay bir sorum var, prezervatifi ilişkinin en başında mı kullanıyorsunuz?
Zlm Edagg bu bı ihtimal sadece 1 yıla kadar olmayacağı gibi ilk aydan da olabilir hatta şimdi olduğunuz diye düzenli olmak zorunda da değilsiniz belki bı sonraki ay olmazsınız yani bu tamamen kişi ile alakalı