tosbikannesiiii kızlar 1 haftalığına kuşadasına gidicez oğluma ucuz olarak denize girmeye ne alabilirim 13 aylık. bi kaç kez giyecek nası sokuluyor denize acaba şortmı mayomı yoksa sadece beziylemi hiç bilmiyorum
VERA19 tosbikannesiiii Su geçirmeyen mayo bezler var,yüzerken onlardan tercih etmelisiniz. Onun üzerine de normal mayo olan şortlardan giydirebilirsiniz :)
Bulutbey tosbikannesiiii Myo bez kullanın en temizi o. Henüz tuvalete alışmamış olduğunu düşünüyorum. Denizde eğer kakasını vs yaparsa sizin için temizlemesi zor olacaktır. Üst tarafı bence açık klsın iyi bir güneş kremi alın ve Müslüm örtüden panço gibi dikiyorlar. Onlar işinizi görür. Ben geçen sene a101 den almıştım. Baya rahat ettik onunla.
Noname21 tosbikannesiiii bence altına sadece sort giydirin bez bolgesine tuzlu su gitsin iyi gelir pişik falan
VERA19 tosbikannesiiii Üst kısmı çıplak bırakan da var, yarım kol veya uzun kol güneş korumalı mayo giydirende var artık orası sizin tercihiniz☺️
tosbikannesiiii Noname21 üst tarafı yanmazmı kuzumm ilk defa sokcam nolur kusıra bakma soru sordım baya ama
Noname21 tosbikannesiiii güneş kremi sürersen birsey olmaz diye düşünüyorum aslında ama bende götürünce uzerine birsey giydirmem diye dusunuyorum