Aselzumra23 Merhaba herkese 47 günlük bebeğim yüzü bu şekilde isilik mi alerji mi nasıl geçecek acaba
Littleboys Aselzumra23 benim bebeğimde de bu şekilde var 45 günlük ara ara birden kirmizilasiyor sonra sönüyor bende bilemedim sizde başka herhangi bir alerji belirtisi varmı
Haffuse Isilik gibi degil sanki… Ama bilemeiyorum, her halukarda ustte kalsin🤗 Cook gecmisler olsun insaAllah alerji degildir…
Aselzumra23 Littleboys merhaba doktora gittik dermatit gibi dedi net birşey söyleyemem alerji için dedi dermatit için krem verdi kortizonsuz onu kullan geçmez ise ve alerjiye dair başka bulgular olursa tekrar gel dedi beslenme olarak çok kısma kendini dedi kırmızı meyveler baharat ve paketli gıda tüketme dedi
Ayminaa İsilik kapalı bölgelerde olur sıcaktan yüzünde olacağını zannetmem bi gösterin doktora isterseniz
Littleboys Aselzumra23 bilgi için teşekkür ederim çok geçmiş olsun minige umarım en kısa zamanda geçer ❤️
balliordek Aselzumra23 O zaman alerji değildir diye düşündüm doktorunuz da öyle demiş zaten. 😊 Büyükler anne sütünden olur zamanla geçer derler.