Esmaustaoglu156 Merhaba Arkadaşlar kızım şu anda üç ay üç günlük Bebeğim sürekli olarak alıyor uykuya dalamama problemi var huzursuz üçüncü aya gelene kadar gaz problemi olduğunu düşündüm fakat şu anda üçüncü ayımızı bitirdik dördüncü ayımıza geçtik fakat hala aynı problemimiz şu uyanıyor uyandığımda emziriyorum daha sonrasında uyanık kalıyor birlikte oyunlar oynuyoruz 2 saat içerisinde uyutmaya çalışıyorum fakat asla uyumuyor ağlıyor meme veriyorum almıyor bu sefer uyanık kaldığı için uyku sıkıştırıyor aç ama memeyide kabul etmiyor uyumayı da kabul etmiyor sadece ağlıyor huysuzlaşıyor sonrasında zorla kundakta sallayarak ağlaya ağlaya uyuyor içim parçalanıyor bir anne olarak sebebini bilen var mıdır ? Ne yapmam gerekiyor ? Nerde yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim @
Azraada58 Esmaustaoglu156 bu ay heralde bütün bebekler böyle bizde de 4 5 gündür bir krizler öyle böyle degil durdugu yerde aglıyor napsak susmuyor nokuyor bu cocuklara inan anlamıyorum 😔
Esmaustaoglu156 Azraada58 benim ki doğduğundan beri böyle ne yapacağımı bilmiyorum acaba nereye götürsem çok üzülüyorum böyle gördükçe
Esmaustaoglu156 Tosbikkkk gaz sancısı değil ama uykuya geçiş problemi var uykuya geçmiyor huzursuz memede emmiyor çok zor vallahi içim parçalanıyor
Azraada58 Esmaustaoglu156 bi doktora götür kuzum belki biyeri ağrıyordur yada kakasını yapabiliyor mu bizde kaka sorunu vardı megersem cocugun poposu catlamış ilac verdi suan iyi o yönden şükür