Sencerinannesi Bu yaşıma kadar ter kokusu yaşamadım ama Oğlum emmeyi bıraktıktan sonra terim kokmaya başladı☹️ var mı böyle durum yaşayan. Kendimi çok pis hissediyorum ne yaptıysam geçmiyor ☹️
Merveaselimm Sencerinannesi bende doğumdan sonra çok terliyorum 4 aylık bebeğim hiç bukadar termiyorudum
SelimeliS Sencerinannesi ben 🤦🏻♀️ gecenlerde ne kadar istemesem de deotak krem aldim kullandim gercekten kokuyu yok etti. Cok masum bi krem degil ama yaz geldi artik her gün duş alsamda kokmaktan bıktım gidip aldım 🤷🏻♀️
oksitosin Sencerinannesi toz halinde koltuk altıma sürüyorum sonra nemli mendille siliyorum ve anında kesiyor kokuyu😊
sevim_kos oksitosin uzun süreli mi kesiyo acaba. Benim de tek koltuk altımda doğumdan sonra başladı. Bu yaşıma kadar deodorant kullanmadığımda bile ter koktuğumu bilmem. Onu sürünce günlük mü kesiyo uzun süreli mi
oksitosin sevim_kos bende de doğumdan sonra oldu, 2- 3 gün falan gidiyor tek sürüşte. Hem doğal hem deodoranttan daha etkili gerçekten, ben çok şaşırdım ilk denedigimde hiç beklemiyordum bu kadar etkili olmasını:)
Cns123 Çok terleyen insanlara veri teri istemsizce kokan kişilere önerebileceğim tek şey DRİCLOR. Muhteşem birşey . Sıfır terleme sıfır koku . Bir araştırın derim