Noname21 Eliztosss sitelerde beden tablosu var ben olctug7mde 26 diyordu ama 26 büyük oldu mesela gidip deneyip almak daha mantıklı
Dondurmalikahve Eliztosss Kızım yok oğlum 2 ay öncesine kadar 25 no giyodu 3,5 yaşına geldi 26 no oldu
SeverusSnape Eliztosss 24 numara giyiyor, sandaleti de 24 numara aldım. Parmak ucunda çok az pay kaldı. Kalıba göre değişiyor ayakkabılar bence.😊
Sefeff Eliztosss benim kızımda şuan 2 yaş 1 aylik ama 24 bile dar oluyor bi dahaki aya 25 alcam. Halbuji 24 u de yeni almstm. Iri bir çocuk da değil hatta minyon tipli ama ayaklari top 🥰 bende bu ayakkabi konusunda heo zorlaniyorum 😑
VERA19 Eliztosss Kızım şuan 30 aylık ve 25 numara giyiyor. Birdahaki ayakkabı alışverişimi 26 yaparım sanırım. Biraz tombik olucak gibi ayakları
mihrosum Eliztosss 2.5 (30 aylık). 25 numara giyiyor sandalet ve spor ayakkabı ıkısınde de numarası aynı
Ccansuu Eliztosss olur olur 2 numara büyüyor ayakları bir senede geçen sene 24 tü bizim şimdi 26 oldu
kubraanne Eliztosss konuyu pek anlamadim suan 2 yasinda kiziniz neden 3 yas icin aliyorsunuz ve ozamanki ayak nosu belki 26 27 olur belli olmaz hic riske girmeyin derim
Smrenes Oğlum 3.5 yaşında 27 giyiyor sanırım kışa 28 olacak ayakkabı nosu çok sıkıntılı ya Bi tane ayakkabı aldım geçen sene tam yaz geldi giydiricem çocuk en fazla bir ay giydi ayağı büyüdü o yüzden artık erken almıyorum alsam da büyük alıyorum..