Mukaddeshnn Merhaba anneler bebeğim 4 gün sonra 5 aylık olacak etrafımdaki bir çok anne 4 aydan başlamış ek gıdaya şuan başlasam mı bilemedim sizler ne zaman başladınız ve ilk neler verdiniz ne idare sürede kaç öğünde çok tecrübesizim korkularım var
TOSPAMMM17 Mukaddeshnn doktora sormadan başlama bende 4 aylıkken başladım ama beni emmeyi bıraktı ve süt alerjimiz vardı doktor tavsiyesiyle sebze ile başladık mesela çoğu yoğurt ile başlıyo. Sende doktora sor öyle başla
aslansmomm Mukaddeshnn sadece mama alıyorsa başlatabilir ama anne sütü alıyorsa çok çok erken doktoruna danışmadan başlama. Genel anlamda 180 günü doldurmamış bebeklerin ek gıdaya geçmesi bağırsak gelişimi açısından doğru değil
oglumuz01 Mukaddeshnn doktoruna soracaksın etrafındakiler seni bağlamaz. Bebeğin emiyorsa süte alerjisi yoksa 6. Ayda başlatır genelde. Mama alıyorsa sadece daha erken başlatabilir doktor
Mukaddeshnn TOSPAMMM17 benim bebegim de hem mama alıp hem emziriyordum 2 haftatır beni emmeyi bıraktı zaten ne yaptıysam çok sütüm olmadı. Teşekkür ederim haklısınız doktora sorup başlayacağım
Mukaddeshnn oglumuz01 şuan 2 haftadır emmeyi bıraktı hep reddetti çok sütüm olmadığı İçin suan sadece mama veriyorum
Mukaddeshnn Huma_kus34 bende o zaman vermeyi deneyeyim çok zormuş gurbetteyim tekim nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum
Huma_kus34 Mukaddeshnn çok olumsuz şeylere kulak asmayın derim sakınan göze çöp batar misali bebeğe ait bir mama sonucta ben ilk gold verdim baktım pahalı eşim bebelac almış kullandım 10 gün falan oluyor mama meme gıdıyoruz aksi bır durum görmedim içimiz rahat olsun :)
Zlm Mukaddeshnn bebeğinizin ilgisi yoksa ek gıdaya canı cekiyo gibi bakmiyosa yada kilo alımı ile ilgili bir sorunu yok ise bence başlamanıza gerek yok
Zlm Mukaddeshnn benimki canı cekiyo gibi bakardı ağzını falan açardı ilgi öyle bişi sadece sizi izlemesi değil karşısında birşey yerken vicdan azabı çekmeye başladıysanız başlayabilirsiniz 😁
minikkusuuummm- Mukaddeshnn doktora gidiyorsanız rutin kontrole, o sizi zaten yönlendirecektir. Kilo alımı iyiyse emiyorsa aceleye ne gerek var bırakın etrafı doktorunuz en dogru kararı verir🍀