Minnakelifim03 Meraba kızım bugün 7 aylık oldu. Anne sütü ile besleniyor. Ek gıda olarak kabak patates balkabagı havuç püreleri yumurta sarısı ve yoğurt veriyorum. Daha başka neler verebilirim bu aya uygun. Birde günde kaç öğün ek gıda vermeliyiz.
Ftmsnny Minnakelifim03 2 öğün gibi olur kahvaltıya başlayabilirsiniz mevsim sebze meyve hepsinden verebilirsiniz yavaş yavaş pütürlü başlayın
Sevilayy_1 Minnakelifim03 Gurme bebek var google ekgıda ile ilgili bir sürü sayfa var sanırsam ordan daha iyi fikirler alabilirsiniz 7. Ayda taze fasulye tavuk kıyma öğünlerine giriyor artık sebzeler meyveler 6. aydakilere devam sabah kahvaltı veriyorum yumurta sarı lor peyniri öğlen sebze yemeği ( sebze çeşitleri ne varsa evde ) akşam meyve muz muhallebi oğlum 7 ay 11 günlük 😇
Minnakelifim03 Ftmsnny tamam cok teşekkür ederim Ftmsnny peki kendim pirinc lapasi muhallebi falan yapip versem 7. Ayda uygun mu
Ftmsnny Minnakelifim03 tabi olur ama gereksiz fos beslemiş olursunuz onun yerine bol sebze meyve tüketsin. Hatta verin eline salatalığı incecik kesip sonra karşısına geçip izleyin 😄
Minnakelifim03 Sevilayy_1 tamam cok tesekkur ederim. Masaallah ogluşunuza. Rabbim bebeklerimizi korusun insaallah 😊
Minnakelifim03 Ftmsnny alttan uzun iki tane disi var salataligi koparip yiyo gecen bogazina takildi buyuk parca koparmis 😂