Pelvan 24 gunluk bebegim var son 4 gundur geve 10 11 gibi baslayip 3 4 kadar hic durmadan agliyor sancisimi oluyor ne oluyor bilmiyorum ama ne yaparsam durduramiyorum. Netten kolik bebek baktim ama gunduzde oluyormu kolik bebekmi bolemedim tecrubesi olan annelr yardimci olurmusunuz bilemedim 🤷♀️
israks Pelvan canım benimkide öyleydi bir kaç damla denedim olmadı dün nurse damla aldım işr yaradı gibi öneririm içinde hiç katkı maddeside yok
AliyeAsel Pelvan gündüz rahatlar canım gece başlıyor belirli saatlerde artık helak oluyor ağlamaktan uykuya dalamıyorlar meme reddi oluyor sadece biberonla sakinliyorlar benim kızım kolik zor bir süreç kimyon ve anason veriyorum biraz rahatlıyor
Pelvan NaimeYilmaz yaa hic cevremde olan yok bilemedim oylemi nettende baktim ama anlamdim oylemi diye umarim bir gecis evresidir
Akrhnm NaimeYilmaz Sedir agacı yağı ve lavanta yapını suda seyreltip kullandım ama hiç bir işe yaramadı bella b diye bi marka önerdiler biraz pahalı ama çok başatılıymış bugün sipariş verdim onu bekliyorum. Birde bugün tavan cibinliği yaptırdım o baya iş gördü
Sltnyldrm Pelvan gündüz gayet iyi akşam 9 10 gibi başlıyor gece 1 e kadar falan şuan da da yeni uyudu mesela
Pelvan Sltnyldrm karni agriyomus gibidemi oluyor netten kolik bebeklerin ozelliklerine baktim bazilari var bazilari yok emin olamadim canim o yuzden ve her gun kesin boylemi oluyor 🤔