Serserilikiz Eşimin ailesiyle yaşıyorum esimle eşya bakmaya gitcez bulaşık makinesi çamaşır makinesi ocak Koltuk takimi bunlarda neye dikkat ederek almaliyim siz aldığınızda en cok neye dikkat ettiniz
GericekilmeKorunmaDegill Serserilikiz esinin ailesiyle yasamamaya dikkat et diyecemde 🤦🏻♀️ iyi bi aileseyse bisey diyemeyecem tabi
Bendenizsirine Serserilikiz camasir makinasi 10 kg olsa daha iyi olur koltuklar kesinlikle yerden yüksek ayaklı olsun siz birlik olacağınız için açılabilir olsun bulasik makinasi çok programlama gerek yok 3 bile yeter
Arslan Serserilikiz Ocakla ilgili deneyimim olarak şunu söyleyebilirim.ocagın demirleri birbirine çok yakınsa almayın aynı anda iki tencere önlü arkalı zor sığıyor benimkine onun dezavantajını çok yaşıyorum.
BeyzanurrK Serserilikiz bulaşık makinesi ve Ocak alcaksan önereceğim tek şey bulaşık makinesinin kullanış açısından en iyisi Bosch Ocak için önereceğim tek şey üstü cam olandan alma alacaksan da onu da Bosch gibi güvenilir bir marka olan ocaktan al çoğunun camı patlıyo bi süre sonra Allah korusun,koltuklar içinde kullanışlı ve temizlenmesi kolay kumaş türü olan koltuklardan al
Serserilikiz GericekilmeKorunmaDegill söyle diyim her alta karışıyorlar yemek yapsam bunun içine soğan koyma yada ben esime bir yere gitsek burun kiviririyirlar esimin maaş kartına bile göz dikiyorlar artik gına geldi cikicaz
Serserilikiz Bendenizsirine yok çıkcaz eşyalar 1sene depoda kalcak o eve getirirsem açmamı isticekler ceyizime bile göz diken insanlar
Tr6615 Evet makine 10 kilogram olsa iyi olur herşey rahat yıkanır, bulaşık makinesi 3 program yeter, koltuklar yerden yüksek olmalı ocakta bence beyaz alın siyah ve gride sildikce lekeli yada tozlu duruyor. Siz ev mi ayiracaksiniz?
Serserilikiz Tr6615 söyle diyim 1sene kadar daha oturcaz eşyalar 1sene depoda kalacak Ki 1seneden az kalacaz diye tahmin ediyorum çünkü eşimde artik herseyin farkında Cevpaladiginiz için çok teşekkür ederim 🥰
Serserilikiz BeyzanurrK öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim Camlı almam zaten Peki koltuk takımi için çift kumaşmi tekli kumaşmi alınması lazım
1prenses1anne Serserilikiz bulaşık makınesının programları dıkkat ve iç kısmına bak genişmi ve asansör sistemı var mi diye Ocakta program ve ozellık ve iç camı cıft camsa sökülebiliyormu onu kontrol et Çamaşır makınesını özellikleri önemlı ben kurutmalı çamaşır makinem çok memnunum kırıstırmıyor fazla da çok rahat bence tavsıye ederım Oturma grubunda leke tutmayan silinebilir olmasına dıkkat et koyu renk tercıh ederım Eşyan çoksa bazalı alabılırsın misafirin gelıyorsa. Acılabılır alqbılır