Gulsahbera gnc15 29 nisan da doğum yaptım e devlette ödeme aşamasında yazıyo ödendi yazar sanırım yatırdıklarında kontrol et sürekli
2735 Gulsahbera ben hep baktım ödeme aşamasında diodu 144 u ara sana soylurler bı hafta sonra yatar dedi aradıktan sonra gittim yattı .
Tazeanne00 gnc15 dogum parası bak devlet odeme asamasında yazıyor sonra ptt hesap para yatırma bak oraya yazıyor
gnc15 Tazeanne00 ben özelde yaptım 11.700 para verdim ve doğum parası 300 TL değilde 2500 gibi birsey duymuştum
Yagmur-Hafsa bi süt parası bide doğum parası alıyorsunuz herkes aynı parayı alıyor ikisi de 300 lira e devletten şahıs ödemeleri diye yazıp bakabilirsiniz nüfusa bildirdikten 1 hafta sonra falan yatıyor ptt ye ya da başka bankaya da tanımlayabilirsiniz
gnc15 Yagmur-Hafsa 2021 yılında 8 bin 903 lira olan en düşük doğum parası, 1 Ocak itibarıyla 12 bin 454 liraya çıkacak. Bunun yanında emzirme ödeneği de zamlı yatacak.31 Ara 2021
Yagmur-Hafsa gnc15 sizin bahsettiğiniz çalışan annelerin doğum iznine çıktığında aldığı rapor parası benim söylediğim şey doğum yapan çalışan çalışmayan her kadının aldığı ödenek
Tubish123 Emzirme ödeneğini 12.500 tl civarı aldım ama devletin verdiği para için başvuru gerekiyormuş bebeğim 4 aylık oldu gidip başvuru yapsam alır mıyım acaba