Rabiacelebi356 Merhaba kızlar kızım 1 yaşında küpe takmak için kulaklarını deldirmeyi düşüyorum sizce daha küçük mü siz kaç yaşında delirdiniz eziyet ediyor mu ağrı sancı oluyor mu??
Ftmvrs13 Rabiacelebi356 ya bence çok küçük istemeden olsa zarar verebilir ben kızımın kulağını 2.5 yaşında deldirdim anne bende istiyorum dediği için hem daha bilinçli oluyorlar gösterip duruyor ben küpe taktım diye 😂
snil Rabiacelebi356 Delme anından sonra acı olmaz ama ilk kulaktan sonra ikinciyi deldirmek istemeyebilir. Ben kendi isteyene kadar bekleme taraftarıyım ama tabi karar sizin ☺️🙏🏻
[silindi] Rabiacelebi356 3 yaşa kadar önerilmiyor fakat her annenin kişisel tercihi bu tabi. Kızım 3 yaşında kendi ne zaman isterse o zaman deldirmeyi düşünüyorum.
Tatlican Rabiacelebi356 3yasinda deldirdim aslinda 2yasinda istiyordum korona girdi araya.yara olmadi deldirirkende cok az agladı
Esdoel Rabiacelebi356 bugün kızım 5 yaşına girdi sabah anne ben kule takmak istiyorum dedi deldirmedim bu kararı kendisine bıraktım. Anlattım biraz aciyabilir dedim nasıl deldirilsigini de gösterdim ben korkmam dedi. Bakalım akşam babası da gelsin konuşalım bayramda babannesine gidicez doğum funu hediyesi olarak onlara aldırmayı düşünüyorum küpeyi 😂
Rabiacelebi356 O zmn biraz 2 yaşında falan yaptiriyim kızlar küçük olduğu için küpeleri falan aşılabilir haklısınız Allah korusun çıkar yutar falan teşekkürler yorumlarınız için
Flamingom Rabiacelebi356 çekebilir. Vucudunda genelde birsey istemiyorlar akılları ermiyor. Tabi size kalmış ama sordugunuz için erken. Benim kız agustosta 3 olacak oral döenm bitmedi hala benden heveslenip kolye istedi aldık ucunda kiraz vardı altın uc ama kırmızı kısmı ince bişeymiş agzında parçaladı dedim ki 15 ine kadar yok sana takı vs 😂