Feyebyusmuh barlassmoom bebegim 34cu haftada sezeryan oldum sütüm gelmedi beslak damla humanastil kullandım sürekli sagdim gelmesede makineyle sagdim 3 4 güne geldi
barlassmoom Feyebyusmuh benim bebeğim 2,5 aylık sütüm vardı ama kesildi. sonra enfeksiyon oldu sünnet oldu derken ememedi sağmaya da fırsatım olmadı. tekrar başlamak istiyorum, acaba faydası olur mu? bu bestlak damlanın tadı nasıl peki
Zahide97 barlassmoom bende bestlak kullandım Şeffaf Bi tadı var bana göre Mide bulandıran Bi şey, değil Yarım çay bardağı suya 10 damla damlatıp içtim tadı yok gibi
Feyebyusmuh barlassmoom suya 20 damla koyuyorsun günde 2 3 defa kullana bilirsin canim benimde bu aralar sütüm azaldı baya bebegim doymuyorum tekrar qldim ise yariyor
tugbactlkya Zahide97 bunu kim dedi size böyle içilecek diye yoksa kendiniz mi tadını hafifletmek için öyle yaptınız bana doktorum günde 4 defa 20 damla demişti ben her seferinde 20 damla içtim yani her birinde 20 20 20 20 şeklinde
gizzzy35 barlassmoom Baştan çok güzel sütüm vardı. Bebeğim şimdi 2 aylık ama bir kesildi gitti gidiş o gidiş. Bende uğraşıyorum gelsin diye bestlak aldım hümana aldım bana mısın demedi. Şimdi promalt söyledim bakalım onu da deneyeceğim. Sıkınca biraz geliyor ama yetmez yani doyurmaz. Çok üzülüyorum ya.
tugbactlkya Zahide97 anladım canım benim ilaçları eşim almıştı sormamış nasıl olduğunu ben fazla fazla içmişim 😳🙈