MutluAnnee Merhaba anneler kızıma ocean Demir damlası kullanıyorum yaklaşık 20 gün oldu başlayalı fakat 15 gündür kakasını fazlaca mukus görüyorum her hangi bi alerjisi yoktu ilaçtan kaynaklı olabilir mi hiç bu durumu yaşayan var mı
Snowly MutluAnnee merhaba benm bebeğimde alerjik o yüzden oluyo sanıyordum ama aşırı mukuslu diyette olmama rağmen. Bırakmayı düşünüyorum içeriği temiz damla başka var mı bildiğiniz?
Alputkan Snowly Benim bebeğimde alerjik doktorumuz Bastiron damla yazdı, 2 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama en iyisi takipli doktorunuza sorun, bebeğinize en uygun damlayı yazacaktır
MutluAnnee Snowly bizim doktorumuz kaka testi yaptırdı kaka da her hangi bir gizli kan alerji bir şey çıkmadı doktor ocean kan damlasından olduğunu 1 ay damlayı kullanmamamız gerektiğini bir ay sonrada farklı bir marka başlamamız gerektiğini söyledi bilginiz olsun☺️
juniorK Biz 1 aydır ocean kullanıyoruz, böyle bi sikinti yasamadik. Urun skt lerine baktiniz mi ? Doktorunuza Bi danisin belki de yanlış demir kullanıyorsunuz dozu az ya da çok geliyor olabilir mi?
MutluAnnee juniorK doktoruma sordum her Demir damlası yapabilir ondan kaynaklıdır dedi ama kontrolümüzde tekrar soracağım
Snowly MutluAnnee bestiron ve oceanı denedik ama ikisi de yaramadı ne kullancağımızı hiç bilmiyorum doktor kontrolüne de daha var
MutluAnnee Snowly benim doktorum sidefer e başlayacağız 1 ay sonra dedi onun içeriğinde temiz diye biliyorum
Mrvsen Snowly bizde de ocean ve bestiron ikisi de alerji yaptı. Kıpkırmızı oldu kolu bacağı kullanır kullanmaz. 9 aylık olucaz kullanmadık hala Demiri
Snowly Busuu alerji doktoru süt aromasının sorun oluşturmayacağını söyledi önemli olan süt proteiniymiş