birbenbirbebegim Merhaba anneler. Aranızda robot süpürge kullanan var mı? Memnun musunuz, memnun kalmadığınız yerler var mı? Çalışan biriyim şarjlı dik süpürge var memnunum, robot süpürge işimi kolaylaştırır mı sizce?
iremceren birbenbirbebegim evin müsaitse tozu minimuma indirir kapı arkası giremediği köşelerde falan toz kalıyo onlara ek belli periyotta makina gerekiyo ben 2,5 senedir kullanıyorum çok memnunum bana yetiyo
OncedenGurme birbenbirbebegim evinde az / öz eşyan varsa, koltukların ayaklı ve yüksekse çok iyi oluyor
Deletedmom0099 birbenbirbebegim elim ayağım herşeyim. dik süpürge de pratik evet ama robot insan gücü istemiyor bir kere. oturduğum yerden ev süpürülmüş oluyor hele de çocuklu evler için gerçekten büyük kurtarıcı benim robotum şuan üretilmiyor ama haritasız, mopsuz bir model olmasına rağmen gerçekten çok memnunum. 1,5 yıldır kullanıyorum içinden çıkan toza hergün daha da şaşırıyorum. kesinlikle tavsiye ederim
nelmali birbenbirbebegim aksama misafirim var şu an ev süpürüyorum mesela 🙈 Şakası bir yana bebekli evde kurtarıcı haftada bir büyük süpürgeyle destekleyince çok iyi oluyor üstelik evde iki kedim var 😊