Mamastuna Merhaba, 4.ayımıza girdik ve uykular mahvoldu, hem zor uykuya dalıyor hem geceleri 10 15 kere uyanıyor, bu süreci nasıl atlattınız, neler yapabilirim? Uyku yok bizlere
Melesss Mamastuna sürecin geçmesini beklemekten başka bir çare yok. 4.ay uyku gerilemesi kalıcı olabilir o yüzden yeni alışkanlık kazandırmayın. Önceden nasıl uyutuyorsanız öyle uyutun. Bizim 5 hafta sürdü bu durum. Sonra uyku eğitimi verdim şükürler olsun kalıcı olmadı. 5 hafta boyunca 30dkda bir uyanırdı. Kendi kendine geçiyor sabredin…
MiniskoUmay Mamastuna 3. Aya girdiği gün başladı şuan 3 ay 20 günlük hala devam ediyor . Alışıyorsun 🤣 artık ciddiye almıyorum yoksa dayanilmayacak noktaya geliyor .. akışına bırak fakat uyumuyor diye uyutmamazlik etmeyin. 30 dk uyuyor kızım uyanıyor 15 dk sonra bakıyorum huzursuz yine uyutuyorum yine 30 dk uyuyor . Dün mesela gündüz toplam 1.30 saat uyudu gece 11 di gece uykusuna geçtiğinde . Artık sabır başka bir şey yok :)
Mamastuna Uyku eğitimini bende düşünüyorum bu süreç bir geçsin, rutinlere uymaya çalışıyorum, yatış saatlerine özellikle dikkat ediyorum ancak Tuna keyfine göre yol çiziyor, 5 hafta çokmuş 😔, teşekkür ederim
MiniskoUmay Mamastuna hepimize bolca sabır 🌸 o kadar kafaya taktımki bu çocuk uyumuyor diye tüm vücudum egzama oldu 😪 ama sonra takmıyorum artık uyursa uyur demeye başladım çocukta sanki bı rahatladı:) akışına bırakin lütfen 🌸
Zeynep1903 Benim kızımda aynı sekilde 3 bucuk aylıklen basladı daha çok yatma saatinde yapıyor ve cok sinirleniyorum uykuya dalarken aglıyor hep aynı saatinde yatırıyorum ama yattıgı an ıtıbarı ıle uykuya gecıste cok sıkıntı yasatıyor gözleri kapalı mızlanıyor ve dalamıyor insallah bir an önce gecer diye ümit ediyorum 🤦🏻♀️ Suan 4 ay 6 günlüğüz
Mamastuna Zeynep1903 Allah yardımcın olsun, benimki de çok zor uyuyor, gece sık sık uyanıyor, aslında saati saatine uymuyor, yatma rutinlerine dikkat etmeye çalışıyorum, yeni alışkanlıklar edinmesi diye